Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Dambo pretpremijerno u Cineplexx-u

Jovana Milanović 28.3.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx od 28. marta do 3. aprila nalaze se tri nova filmska naslova — Hladni rat, Optužena i Duboka država, kao i pretpremijerno prikazivanje filma Dambo.

Foto: www.imagenesmi.com

Hladni rat predstavlja strastvenu ljubavnu priču između dvoje ljudi koji su, uprkos različitom poreklu i temperamentu, sudbinski predodređeni jedno za drugo. Sve se dešava u vreme Hladnog rata 50–tih godina prošlog veka. Film je režirao Pavel Pavliovski, a u glavnim ulogama Džoana Kulig, Tomaš Kot i Boris Šic. Uzbudljivi triler Optužena predstavlja mladu studentkinju koja živi život sve do momenta dok joj se najbolja prijateljica ne ubije. Dve godine kasnije, ona je jedina optužena za zločin, pa pod pritiskom medija ulazi u žižu javnosti: svako ima mišljenje o njenoj nevinosti i krivici. U glavnim ulogama su Keli Mekgilis, Džudi Foster i Berni Kulson, a film je režirao Džonatan Keplan.

Duboka država potpuno je neuobičajen triler, u kome nema kriminala, siromaštva i nezaposlenosti, makar prividno. Priča započinje u predgrađu Čikaga, deceniju nakon što su vanzemaljci okupirali Zemlju. Film je režirao Rupert Vijat, a u glavnim ulogama su Madelin Brujer, Vera Farmiga i Džon Gudman. Od čuvenog režisera Tima Bartona stiže nam nova igrana avantura Dambo, inspirisana klasikom koji slavi različitost, u kome se neguje porodica i u kome snovi lete. Vlasnik cirkusa angažuje bivšu zvezdu Holta Fariera i njegovu decu da se staraju o novorođenom slončetu, kojeg ogromne uši čine predmetom ismevanja. Ali, kada otkriju da Dambo može da leti, cirkus se vraća na velika vrata. Glavne uloge tumače Deni Devito, Kolin Farel, Majkl Kiton i Eva Grin, dok su u sinhronizaciji učestvovali glumci Nebojša Milovanović, Dragan Mićanović, Milenko Pavlov, Nina Janković, Marko Baćović, Andrea Josić, Danilo Arnautović, Bojan Krivokapić, Nebojša Kundačina, Miloš Vlaukin i Đorđe David. 

Karte su u prodaji, a sve informacije su dostupne na sajtu bioskopa Cineplexx.

kultura,bioskop,bioskop cineplexx,repertoar,film,dambo,pretpremijera,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.