Filmovi za sve na novom repertoaru Vilinog Grada

Tamara Radovanović 2019.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila nalazi se šest novih filmskih naslova — Balkanska međa, Kapetan Marvel, Mi, Hladni rat, Kako da dresirate svog zmaja 3 i Korgi: kraljevski pas velikog srca.

Foto: www..imdb.com

Radnja akcionog filma Balkanska međa smeštena je u period posle ratnog plamena u Bosni, kada na Balkanu raste novo žarište. Sukobi Srba i Albanaca na Kosovu nekontrolisano rastu, a srpske snage pokušavaju da potisnu Oslobodilačku vojsku Kosova. Međunarodna zajednica optužuje vladu u Beogradu za prekomernu upotrebu sile i bez saglasnosti Ujedinjenih nacija, NATO počinje bombardovanje Srbije. Film je inspirisan istinitim događajima, za režiju je zadužen Andrej Volgin, a uloge tumače Anton Pampušni, Milena Radulović, Miloš Biković, Aleksandar Radojičić, Aleksandar Srećković, Miodrag Radonjić i drugi. Kapetan Marvel je akciona avantura, čija je radnja smeštena u 90–te godine 20. veka i prati Kerola Denversa, koji postaje jedan od najznačajnijih heroja u univerzumu. Režiseri su Ana Boden i Rajan Flek, a u glavnim ulogama su Braj Larson i Džud Lou.

U hororu Mi, Adelaida se vraća na mesto kraj obale mora gde je odrastala, sada sa suprugom i dvoje dece, kako bi proveli idiličan odmor. Progonjena nerazjašnjenom traumom iz prošlosti i nizom jezivih slučajnosti, ona oseća da joj paranoja dostiže vrhunac i da se nešto veoma loše prikrada njenoj porodici. Uloge tumače Elizabet Mos, Kara Hejvard, Lupita Niong i drugi, a režiju potpisuje Džordan Pile. Hladni rat predstavlja strastvenu ljubavnu priču između dvoje ljudi koji su različitog porekla i temperamenta, ali su sudbinski predodređeni jedno za drugo. Sve se dešava u vreme Hladnog rata 50–tih godina prošlog veka u Poljskoj, Berlinu, Jugoslaviji i Parizu. Film je režirao Pavel Pavlikovski, a u glavnim ulogama su Džoana Kulig i Tomaš Kot.

MV5BMGI3OWQ5MjQtNGM4Yi00NTNlLWI5YTMtYTA0YjcxMDgxODRiXkEyXkFqcGdeQXVyMTEwMTY3NDI. V1

Foto: www.imdb.com

Kako da dresirate svog zmaja 3 je epska animirana avantura o odrastanju i pronalaženju hrabrosti da se suočimo sa nepoznatim. Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Za režiju je zadužen Din Delbois, dok glasove junacima pozajmljuju Predrag Vasić, Milena Živanović i Aleksandar Srećković Kubura. Korgi: kraljevski pas velikog srca je animirani film režisera Bena Stasena o omiljenoj vrsti pasa britanske kraljice Elizabete, velškim korgijima, od kojih se još od detinjstva ne odvaja. Reks je njen omiljeni pas, koji se jednog dana izgubi u Londonu i nađe u društvu različitih vrsta pasa koji se međusobno svađaju i sukobljavaju. Tokom svog putovanja u kojem traži put za povratak svojoj voljenoj vlasnici, Reks uspeva da se zaljubi i otkrije svoj pravi identitet

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 280 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Ostale informacije dostupne su na sajtu bioskopa Vilin Grad

Ključne reči: kultura , repertoar , vilin grad , bioskop , film , naslov , režiser , uloge ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.