Dambo na repertoaru bioskopa Vilin Grad

Sonja Stefanović 2019.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad nalaze se četiri filma za period od 4. do 10. aprila: Dambo, Šazam, Koja je ovo država i Srećan kao Lazaro.

Foto: screenrant.com

Iz studija Dizni i od čuvenog reditelja Tima Bartona stigla nam je potpuno nova igrana avantura Dambo, inspirisana voljenim klasikom koji slavi različitost, u kome se neguje porodica i u kome snovi lete. Film Šazam pokazuje da svi imamo superjunake u sebi i da je potrebno samo malo magije da oni izađu. U slučaju 14-godišnjeg dečaka Bilija Batsona potrebno je reći ŠAZAM! Njemu je drevni čarobnjak dao moć da se po potrebi transformiše u odraslog muškarca s nadljudskim moćima.

U filmu Koja je ovo država u fokusu su ogorčeni pripadnici starije generacije, koji se iz revolta prema vlasti odlučuju na opasan i nesvakidašnji korak − iskopavaju bivšeg predsednika Hrvatske Tuđmana. Srećan kao Lazaro je priča o poznanstvu dvojice mladića: Lazara, naizgled prostodušnog zbog svoje dobrote, i Tankredija, mladog plemića opterećenog svojom bogatom maštom.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 280 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Ostale informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Vilin Grad.

Ključne reči: dambo , nedeljni repertoar , vilin grad , ŠAZAM , Koja je ovo država ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.