Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Horor night u Cineplexx-u

Marija Janković 6.4.2019. Komentari

Svi posetioci bioskopa Cineplexx, u periodu od 9. do 14. aprila, od 18 do 22 časa, imaće priliku da se u zlokobno mračnim salama fotografišu i učestvuju u foto-konkursu. Bisokop postaje Kuća straha, a na velikom platnu gledaće se jedna od najmračnijih knjiga Stivena Kinga Groblje kućnih ljubimaca.

Foto: www.slashfilm.com

Priča prati porodicu Krid koja započinje novi život u prelepoj kući u Mejnu, malom, ruralnom mestu. U novom okruženju sve je bajkovito, previše dobro da bi bilo istinito. Zlokobna tajna koja vreba nadomak kuće vrlo brzo će se poigrati sa porodičnom idilom. Kada nesrećna sudbina zadesi porodičnog mačka Čurča, na nagovor suseda, Kridovi odlučuju da ga zakopaju na starom indijanskom groblju iza kuće. Međutim, narednog dana, mačak se vraća kući, ali nije isti kao pre. 

Jedan od uslova učešća jeste da fotografije iz bioskopa postavite na društvene mreže Facebook i Instagram uz neizostavni tag #cineplexxniskucastraha. Bioskop će nagraditi najboljeg autora fotografije putovanjem na Zakintos za dve osobe, a pobednik foto-konkursa biće objavljen 15. aprila na zvaničnim Cineplexx Instagram i Facebook stranicama. Posetioce, članove Cineplexx bonus kluba očekuje 1000 dodatnih bodova pri kupovini ulaznica za projekciju filma 11. aprila u 20 časova u okviru Horor night događaja, a najsrećnije i poklon knjiga Stivena Kinga, koju daruje Vulkan Izdavaštvo.

Svi ljubitelji horora svoju kartu za Horor night događaj mogu preuzeti na blagajni po ceni od 350 dinara. Za više informacija posetite sajt bioskopa Cineplexx.

stiven king,cineplexx,fotokonkurs,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.