Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Park čudesa pretpremijerno u bioskopu Vilin Grad

Tijana Milenković 11.4.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad će se od 11. do 17. aprila naći tri nova filmska naslova: Groblje kućnih ljubimaca, Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom, a pretpremijerno će se prikazati film Park čudesa.

Foto: variety.com

Gospodin Link: U potrazi sa skrivenim gradom je sinhronizovani film koji možete pogledati u 2D i 3D projekciji. Gospodin Link je visok 2,4 metra, težak 286 kilograma i pokriven krznom, ali u isto vreme je i zabavan, sladak i neodoljiv. Umoran od usamljeničkog života, gospodin Link angažuje neustrašivog istraživača Sir Lionela Frosta da ga odvede na putovanje kako bi pronašao davno izgubljene rođake u bajkovitoj dolini Šangri-La. Zajedno sa avanturistkinjom Adelinom Fortnajt, ovaj neustrašivi trojac istraživača naići će na mnogobrojne prepreke tokom putovanja na drugi kraj sveta, a na kraju će shvatiti da porodicu možeš pronaći i na mestima na koima bi se najmanje nadao.

Park čudesa je animirana, sinhronizovana komedija koja govori o osmogodišnjoj devojčici Džun, koja uz pomoć bujne mašte pravi spektakularni zabavni park, a otkriće da on zapravo postoji i u stvarnosti. Kada njen voljeni park počne da se urušava, samo ga ona može spasiti svojim načinom maštanja i sa svojim vrlo posebnim prijateljima. U sinhronizaciji su učestvovali: Darija Vračević, Stefan Bundalo, Anja Mit, Pavle Jerinić, Srđan Timarov, Marko Živić. Đorđe Stojković, Paulina Manov, Slobodan Stanković, Dimitrije Nikolić, Dragan Vujić, Milan Antonić i Dušica Novaković. Ovaj animirani film takođe možete pogledati u 2D i 3D projekciji.

macka

Film Groblje kućnih ljubimaca (Pet semetary), Foto: www.ibtimes.co.in

Groblje kućnih ljubimaca je film zasnovan na istoimenom romanu Stivena Kinga, a donosi nam priču o porodici Krid koja započinje novi život u Mejnu, malom, ruralnom mestu. U novom okruženju je sve lepo i bajkovito, previše lepo da bi bilo istinito. Zlokobna tajna koja vreba nadomak kuće vrlo brzo će se poigrati sa tom porodičnom idilom. Kada nesrećna sudbina zadesi porodičnog mačka Čurča, na nagovor suseda Kridovi odlučuju da ga zakopaju na starom indijanskom groblju iza kuće. Međutim, narednog dana, mačak se vraća kući, ali nije isti kao pre.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 280 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Ostale informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Vilin Grad.

bioskop,vilin grad,repertoar,filmovi,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.