Naslednik Pedeset nijansi sive na platnu bioskopa Cineplexx

Tijana Milenković 2019.
Komentari

U bioskopu Cineplexx će se 18. aprila održati Ladies night događaj, u okviru kojeg će biti prikazan film After. Osim koktela dobrodošlice za sve posetioce, dame će dobiti i poklone od partnera bioskopa. Početak projekcije zakazan je za 20 časova.

Foto: www.badtaste.it

Film After je romantična drama režiserke Dženi Geg, rađen po istoimenom romanu spisateljice Ane Tod. Film After donosi romantičnu ljubavnu i napetu priču prepunu strasti, zbog čega je mnogi smatraju naslednikom Pedeset nijansi sive. U glavnoj ulozi je vredna studentkinja i predana ćerka Tesa Jang, koja započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Njen sređeni život raspašće se kao kula od karata kada Tesa upozna tajanstvenog Hardina Skota. Njihova veza neće biti jednostavna, ali svaki izazov s kojim će se suočiti učiniće njihovu strast još snažnijom. Glavne uloge u filmu tumače: Hiro Fajns Tifin, Džozefin Langford i Selma Bler.

Za sve prisutne biće obezbeđen koktel dobrodošlice i posluženje iz kompanije Zlatiborac, a za sve dame obezbeđeni su poklon magazini Super posteri, kao i brojni pokloni partnerskih kompanija bioskopa Cineplexx. Kompanija Katrin obradovaće po tri dame u svim bioskopima vaučerima za kupovinu u njihovim radnjama, dok će kompanija Afrodita podeliti vaučere za pet najsrećnijih dama u svim bioskopima. Za ljubitelje pisane reči izdavačka kuća Čarobna knjiga pripremila je po pet romana na kojem je zasnovan film.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa, a više informacija moćete pronaći na sajtu Cineplexx-a.

Ključne reči: cineplexx , bioskop , repertoar , After , film , filmovi , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.