NovI filmovi na velikom platnu Vilinog Grada

Marija Janković 2019.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad u periodu od 18. do 24. aprila  naći će se četiri nova naslova: Park Čudesa, After, Bitanga s plaže i film Prokletstvo ožalošćene žene.

Foto: www.nerdist.com

Park čudesa je uzbudljiva animirana priča o osmogodišnjoj devojčici Džun, koja uz pomoć bujne mašte pravi spektakularan zabavni park, a otkriće da on zapravo postoji u stvarnosti. Ali kada njen voljeni park počne da se urušava, samo ga ona može spasiti, svojim fantastičnim načinom maštanja i vrlo posebnim prijateljima. Film je u režiji Dilana Brauna, a iza sinhronizovanog glasa male Džun stoji Darija Vračević. Vredna studentkinja i predana kći Tesa Jang započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Ona tačno zna šta želi da postigne i koji put treba da sledi. Takav sređeni život, raspašće se kao kuća od karata kada Tesa upozna tajanstvenog Hardina Skata i kada krene After.

Bitange s plaže je priča koja prati neprekidne nevolje Mundoga čiju ulogu tumači Metju Mekoni, buntovne skitnice koja živi po sopstvenim pravilima. Od reditelja filma Buntovnica stiže nam ova osvežavajuća i kontrasistemska komedija u kojoj se učestvuju i Supp Dog, Isla Fišer, Zek EfronMeksička legenda o ženi koja je utopila svoju decu u ljubomornom besu zbog prevare svoga muža. Kada je videla svoju decu kako plutaju rekom shvata šta je uradila i ubija se. Prema legendi ona večno traga za svojom decom, tražeći drugu izgubljenu decu da ih učini svojom. Njene suze su večne i smrtonosne, a svi koji su čuli njen strašni poziv u noći su ukleti. Što više vremena prolazi, to je njena želja za decom veća, a metode sve više zastrašujuće. To je njeno prokletstvo, Prokletsvo ožalošćene žene. Zastrašujuće ukazanje na granici raja i pakla. Sam spomen njenog imena izaziva strah već generacijama u celome svetu.

Karte možete preuzeti na blagajni po ceni od 280 dinara za 2D i 390 dinara za 3D filmove, a za više informacija posetite sajt bioskopa Vilin Grad.

Ključne reči: bioskop , film , vilin grad , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.