Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Kraj jedne ere u bioskopu Cineplexx

Jovan Živković 17.4.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 18. do 24 aprila, u ponudi naći će se šest novih filmova i jedna premijera: After, Bitanga s plaže, Prokletstvo ožalošćene žene, Arktik, Pisma iz Venecije i Park čudesa. I naravno, tu je i dugo iščekivan nastavak Osvetnika pod nazivom Endgame.

Foto: www.ign.com

After je film koji nam donosi romantičnu, ljubavnu i napetu priču, prepunu strasti o vrednoj studentkinji i predanoj ćerki Tesi Jang. Ona započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama i očekivanjima. No, sve to će se srušiti kao kula od karata kada Tesa upozna tajanstvenog Hardina Skota. Njihova veza neće biti nimalo jednostavna, ali svaka prepreka na koju naiđu samo će dodatno pojačati strast među njima. Takođe, ne propustite Ladies night događaj u bioskopu Cineplexx 18. aprila od 20 časova uz koktel dobrodošlice i poklone za sve posetioce, i saznajte zašto ovaj film nazivaju naslednikom najvećeg fenomena Pedeset nijansi Sive

Bitanga s plaže predstavlja pravo osveženje u filmskom svetu. Priča prati neprekidne nevolje Mundoga, buntnovne skitnice koja živi po sopstvenim pravilima. Ono što je još zanimljivo u vezi ovog filma je činjenica da se u njemu pojavljuju Snup Dog, Zek Efron i Ajla Fišer. Prokletstvo ožalošćene žene je priča vezana za legendu o La Ljorani, ženi koja je utopila svoju decu u ljubomornom besu zbog prevare svoga muža. Kada je videla svoju decu kako plutaju rekom, shvata šta je uradila i ubija se. Prema legendi La Llorona sada večno traga za svojom decom, tražeći drugu izgubljenu decu da ih učini svojom. Njene suze su večne i smrtonosne, a svi koji su čuli njen smrtonosni poziv u noći su ukleti. Što više vremena prolazi, to je njena želja za decom sve veća...a metode sve više zastrašujuće.

hero After 2019 1

Film After; Foto: www.rogerebert.com

Arktik je film o čoveku koji je ostao zarobljen na Arktiku nakon jedne avionske nesreće. On sada mora da odluči da li da ostane u relativnoj sigurnosti svog improvizovanog kampa ili da krene na opasno putovanje u nepoznato, u potrazi za neizvesnim spasom. On nije čovek u potrazi za značenjem, ili pripadanjem ili iskupljenjem za prestupe iz prošlosti. Karakter našeg heroja može se dobiti samo iz akcija koje on preduzima kao odgovor na krizu sa kojom se trenutno suočava. To je priča koja se odvija isključivo u ovom trenutku. Pisma iz Venecije prate mladog i ambicioznog pisca, Morton Vinta, koji pokušava da pronađe pisma koja je njegov prerano preminuli pesnički idol Džefri Aspern pisao svojoj prelepoj ljubavnici Džulijani Bordoru. Decenijama nakon Aspernove smrti, Morton odlazi u Veneciju i pokušava da iskoristi njenu sestričinu Tinu ne bi li otkrio tajne koju krije ova porodica. Tako puno intriga, tako malo vremena.

Park čudesa — Zamislite jedinstveni, čarobni zabavni park, mesto gde posetioci uživaju u vožnjama koje prkose gravitaciji, gde žive zanimljivi i šareni likovi i gde su neponovljive atrakcije. Sve to ćete naći samo u Parku čudesa. Uzbudljiva priča o osmogodišnjoj devojčici Džun, koja uz pomoć bujne mašte pravi spektakularan zabavni park, a otkriće da on zapravo postoji u stvarnosti. Ali kada njen voljeni park počne da se urušava, samo ga ona može spasiti, svojim fantastičnim načinom maštanja i vrlo posebnim prijateljima. U sinhronizaciji filma učestvovali su Darija Vračević, Stefan Bundalo, Anja Mit, Pavle Jerinić, Srđan Timarov, Marko Živić, Đorđe Stojković, Paulina Manov, Slobodan Stanković, Dimitrije Nikolić, Dragan Vujić, Milan Antonić i Dušica Novaković.

arctic

Film Arctic; Foto: variety.com

Avangers: Endgame biće eskalacija celog dosadašnjeg Marvelovog rada. Vrhunac brojnih reditelja, scenarista, glumačke postave i svih onih koji su učestvovali u stvaranju najpoznatijeg filmskog univerzuma. Kraj jedne ere! Priča se nastavlja na prethodni deo. Tanos je uspeo u svojoj misiji i izbrisao 50% stanovništva širom svemira. Naši junaci sada moraju da se pomire sa smrću voljenih i smognu snage da još jednom ukrste koplja sa Tanosom. Ipak, pre toga će  morati da vrate Tonija iz svemira, u čemu će dobiti neočekivanu pomoć. Takođe, Kapetan Marvel, Antmen i Nebjula se pridružuju ekipi. Uz njih, u tim se vraća i Barton, čije je prisustvo itekako falilo u prvoj borbi sa Tanosom. Sada su svi tu. Vreme je za osvetu!

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok za filmove u 3D projekciji cena karata iznosi 470 dinara. Cena za film Avengers: Endgame je 570 dinara. Sve informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Cineplexx.

Izvor: cineplexx.rs

bioskop cineplexx,repertoar,filmovi,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.