Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Uzbudljivi novi repertoar bioskopa Cineplexx

Emilija Kostić 24.4.2019. Komentari

Na ovonedeljnom repertoaru biskopa Cineplexx, od 25. aprila do 1. maja naći će se četiri nova filmska ostvarenja i jedan događaj: Osvetnici: Kraj igre, Sadko: Avantura pod morem, Profesor i ludak i T-34.

www.esquire.com

Osvetnici: Kraj igre Četvrti nastavak Osvetnika je kulminacija 22 povezana filma, koji će omogućiti publici da bude svedok prelomne tačke ovog epskog putovanja. Nakon razarajućih događaja koje je doneo treći deo filma Osvetnici: Rat beskraja, svet je u ruševinama. Uz pomoć preostalih saveznika, Osvetnici se okupljaju kako bi vratili red u univerzumu. Već 25. aprila u 19 časova posetioci će moći da uživaju u Comic Night događaju, na kom posetioci dobijaju postere sa junacima, a najsrećniji Južni DarkwoodDarkwood stripove.

Sadko: Avantura pod morem je pustolovni animirani film, inspirisan ruskom tradicionalnom bajkom i pesmom. Priča prati mladog muzičara iz drevnog grada Novgoroda koji će krenuti u potragu za srećom. Put će ga dovesti u čaroban svet na dnu okeana u kojem će naći pravu ljubav. Da bi je osvojio, moraće da se bori protiv podvodne veštice Barakude.

Sadko Stills 24

Animirani film Sadko; Foto: ctb.ru

Film Profesor i ludak snimljen je prema svetskom bestseleru Sajmona Vinčestera, Profesor i Ludak je neverovatna istinita priča o ludilu, genijalnosti i opsednutosti dvojice izvarendnih ljudi, koji su stvorili istoriju pišući Oksfordski rečnik engleskog jezika. Sastavljanje Oksfordskog rečnika započelo je 1857. godine i bio je jedan od najambicioznijih i najrevolucionarnijih projekata ikada. Profesor Džejms Marej (Mel Gibson) preuzeo je izazov stvaranja najopsežnijeg ikada sastavljenog rečnika, ali je znao da će njemu i njegovom timu biti potrebno više od jednog veka da sastave sve poznate definicije.

PROFESSOR AND MADMAN Website Artwork Still

Film Profesor i ludak; Foto: www.pennyblackmedia.com

T-34 prikazuje vreme najvećih iskušenja u istoriji čovečanstva, kada životi voljenih zavise od svake pojedinačne akcije, a dva zakleta neprijatelja će se susresti na bojnom polju. Uz veliku hrabrost, neustrašive borbe i neraskidivu ljubav, ruski vojnici uspevaju da pobegnu iz nemačkog ropstva u polu-razorenom tenku T-34. Grupu ruskih vojnika, koje je predvodio komandant tenka Nikolaj Ivuškin (Aleksandar Petrov poznat po glavnoj ulozi Saše u filmu LED), zarobile su nemačke snage koje su marširale na Moskvu tokom Drugog svetskog rata. Da bi spasao svoje ljude i svoju zemlju, mladi poručnik Ivuškin pokreće odvažan plan za beg uz pomoć prevodioca, lepe Anje, i havarisanog legendarnog sovjetskog tenka T-34.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok za filmove u 3D projekciji cena karata iznosi 470 dinara. Cena za film Osvetnici: Kraj igre je 570 dinara. Sve informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Cineplexx.

Izvori: www.cineplexx.rs

bioskop cineplexx,repertoar,filmovi,program,APRIL,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.