Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Marvelovi osvetnici spremni za kraj igre

Marija Janković 24.4.2019. Komentari

Premijera Marvelove priče o Osvetnicima, Osvetnici: Kraj igre, održaće se 25. aprila u bioskopu Vilin Grad. Početak projekcije zakazan je za 19:30.

Foto: www.engadget.com

Četvrti film o najomiljenijim Osvetnicima, u režiji Entonija i Džoa Rusoa, kulminacija je 22 povezana filma koji će omogućiti gledaocima da budu svedoci prelomne tačke ovog epskog putovanja. Naši heroji moraće da podnesu veliku žrtvu ukoliko žele da očuvaju ovu krhku stvarnost. Radnja filma se nastavlja na prošlogodišnji Rat beskraja, kada su fanovi morali da gledaju kako se dobar deo njihovih omiljenih junaka pretvara u prašinu prostim pucketanjem prstiju Tanosa, koga tumači Džoš Brolin. U ostalim ulogama heroja su i Robert Dauni Džunior kao Ajronmen, Kris Hemsvort kao Tor i Skarlet Džohenson kao Crna udovica, zatim i Kris Evans kao Kapetan AmerikaBri Larson u ulozi Kapetana Marvela

Karte možete preuzeti na blagajni bioskopa po ceni od 280 dinara za 2D i 390 dinara za 3D projekciju, uz svaku kupljenu ulaznicu na poklon dobijate Nectar BuzZ. Za sve ostale informacije posetite sajt Vilinog Grada.

bioskop vilin grad,kultura,veče superheroja,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.