Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Zavedi me ako možeš u Cineplexx-u

Tamara Radovanović 1.5.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx od 2. do 8. maja nalaze se tri nova filmska naslova − Zavedi me ako možeš, Uništiteljka i Krajnje poremećen, kao i Veče komedije.

Foto: www.zig.com

Zavedi me ako možeš je netipična romantična komedija o Šarlot Fild, koja je nekada bila dadilja Freda Flarskog, a sada je kandidatkinja za predsednicu Amerike. Nakon što ga zamoli da joj pomogne oko pisanja govora, Fred shvata da je Šarlot devojka iz njegovih snova. Uskoro, simpatije postaju obostrane, ali Šarlot smatra da njihova romansa može naškoditi njenoj političkoj karijeri. U glavnim ulogama su Šarliz Teron i Set Rogen, a režiser je Džonatan Levin. U kriminalističkom trileru Uništiteljka, detektivka Erin Bel kreće u potragu za vođom jedne opasne bande. Ona je i sama nekada bila član ove bande, kao agent na tajnom zadataku koji se loše završio i ostavio teške emocionalne i fizičke posledice na njen život. Film je režirala Karin Kusama, a uloge tumače Nikol Kidman, Tobi Kebel i drugi.

Krajnje poremećen je biografska drama ispričana iz ugla Liz Kendal. Ona je bila dugogodišnja devojka najozloglašenijeg serijskog ubice na svetu, Teda Bandija, koja je godinama poricala optužbe protiv njega, ali ga je na kraju odala policiji. Kada se našao u pritvoru, Tedi je izveo veoma smeo beg, posle koga biva uhvaćen i osuđen na smrtnu kaznu. Tek neposredno pred njeno izvršenje, Liz i ostatak sveta spoznaju stvaran obim njegovih mnogobrojnih krvoločnih zlodela. Ovo ostvarenje režirao je Džoi Berlinger, a u glavnim ulogama su Zek Efron i Lili Kolins. Osim ova tri filma, u Cineplexx–u će 2. maja od 20 časova biti održano i Veče komedije, u okviru kojeg će najsrećniji gost dobiti poklon iznenađenja.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok za filmove u 3D projekciji cena karte iznosi 470 dinara. Sve dodatne informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx.

kultura,zavedi me ako možeš,repertoar,bioskop,cineplexx,film,uništiteljka,veče komedije,krajnje poremećen,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.