Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Novi filmovi stižu u Vilin Grad

Miloš Petrović 2.5.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad, u periodu od 2. do 8. maja, naći će se četiri nova filma: Zavedi me ako možeš, Suton, Krajnje poremećen, šokantno okrutan i zao, kao i Manu Munja, koji će se prikazati pretpremijerno. 

Foto: www.rogerebert.com

Netipičnu romantičnu komediju Zavedi me ako možeš u svetu politike donose nam Oskarovka Čarliz Teron i Set Rogen. Priča se zapliće kada Fred Flarski sretne svoju devojku iz snova, koja u stvari bila njegova dadilja. Međutim, ona, Šarlot Fild, je popularna Američka političarka. U filmu Suton mlada modistkinja, koja ima želju da radi u proslavljenoj prodavnici šešira, koju su nekada držali njeni roditelji, ne uspeva u tome, jer novi vlasnik, uglađeni biznismen, Oskar Bril, pokušava da je se reši na svaki mogući način. Krajnje poremećen, šokantno okrutan i zao zasnovan je na istinitik događajima. Zek Efron tumači ulogu Teda Bandija, najozloglašenijeg ubicu na svetu. Ovaj film je ispričan iz ugla Tedove devojke, Liz (Lili Kolins), koja je godinama poricala sve optužbe protiv Bandija, ali ga je na kraju predala policiji.

U filmu Manu munja, Manu odrasta verujući da je galeb, kao njegovi roditelji Iv i Blanš, i brat Luka. Pokušava da pliva, lovi ribu i lelti poput njih, ali mu neuspeva. Tokom svog prvog časa letenja saznaje da je usvojen i da pripada retkoj vrsti ptica – Čiope, koje baš i nisu u najboljim odnosima sa galebovima.

Karte možete preuzeti na blagajni po ceni od 280 dinara za 2D i 390 dinara za 3D filmove, a za više informacija posetite sajt bioskopa Vilin Grad.

bioskop vilin grad,repertoar,filmovi,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.