Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Porodični dan u bioskopu Cineplexx

Tijana Milenković 9.5.2019. Komentari

U bioskopu Cineplexx će 12. maja, od 12 do 17 sati, biti održan Porodični dan, a posetioci će imati priliku da vide bogat kreativni sadržaj, dok će najmlađi posetioci dobiti i poklone. Osim toga, na repertoaru bioskopa Cineplexx od 9. do 15. maja naći će se tri nova filmska naslova: Manu munja, Ružnjići i Uteja 22. jul.

Foto: www.cineplexx.rs

Manu Munja je sinhronizovani fillm koji govori o različitosti među svima nama, koje, uprkos svemu, moramo poštovati. Manu odrasta verujući da je galeb, kao njegovi roditelji i brat Luka. Trudi se da pliva, lovi ribu i leti poput njih, ali izgleda da nije mnogo nadaren. Na prvom času letenja otkriva da je usvojen i da pripada retkoj vrsti ptica — čiope, koje nisu u dobrim odnosima sa galebovima. Posle velikog šoka, Manu upoznaje pripadnike svoje vrste i tada saznaje da oni imaju i posebnu moć da predosete oluju. Manu leti sa njima i uživa. Hrabar je i odlučan da spasi jaja svoje vrste od pacova koji ih kradu. Međutim, kada jedan pacov povredi njegovog brata Luku, Manu biva okrivljen za to. U sinhronizaciji su učestvovali: Ognjen Drenjanin, Branislav Platiš, Vladimir Vasilić, Đorđe Simić, Miomir Dragićević, Sofija Trifunović, Jovana Cavnić, Simona Ćirović, Ana Mirović, Peđa Damnjanović, Jelena Popivoda, Marko Dolaš, Milan Zoričić i Zoran Stojić, a glavnu numeru u filmu izvodi Lena Kovačević.

Film Ružnjići je igrana muzička pustolovina, inspirisana globalnim fenomenom plišanih igračaka iz 2001. godine. U neodoljivom gradiću Ružnjogradu, Moksi i njen Ružnjić prijatelj svaki dan slave život i njegove beskrajne mogućnosti. Stanovnici Ružnjograda povremeno gledaju u nebo iznad grada i čekaju da se pojavi novi Ružnjić kojeg će primiti u svoju zajednicu. Jednog dana, Moksi okuplja grupu svojih najbližih prijatelja i kreće u potragu za onim što je s druge strane Ružnjograda. Tamo otkrivaju drugi svet — Savršenstvo. Ružnjići se suočavaju se sa time šta znači biti drugačiji, boriti se sa željom da budeš voljen, i konačno, otkriti da je najvažnija stvar saznati ko si zaista. U sinhronizaciji su učestvovali: Sara Jovanović, Ivan Jovic Ikac, Slaven Došlo, Jelena Jovičić, Boris Milivojević, Dušica Novaković, Bojan Perić i Marko Gvero.

uteja 22. jul

Film Uteja 22. jul, Foto: www.bycard.by

Uteja: 22. jul je film koji je zasnovan na istinitoj priči. Na ostrvu Uteja, blizu Osla, se 22. jula 2011. godine desio teroristički napad. Priča prati osamnaestodogišnju Kaju i njene prijatelje, koji su se zatekli u žarištu tog terorističkog napada. Na ostrvu Uteja je u trenutku napada bilo preko 600 tinejdžera, koji su spas od pomahnitalog ubice tražili po stenama, iza drveća i u zgradama.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok za filmove u 3D projekciji cena karte iznosi 470 dinara. Sve dodatne informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx.

bioskop,cineplexx,repertoar,porodični dan,Ružnjići,Manu Munja,Uteja 22 jul,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.