Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Manu Munja uz Porodični dan u Cineplexx-u

Marija Janković 10.5.2019. Komentari

Porodični dan održaće se u bioskopu Cineplexx 12. maja od 12 do 17 časova u Stop Shop ritejl parku. Najmlađe očekuju pokloni, a porodicu zabavno nedeljno popodne uz novu animiranu avanturu Manu Munja.

www.cineplexx.rs

Manu Munja je moderna priča o tome kako potpuni stranci mogu da žive zajedno u jednom društvu. Manu odrasta verujući da je galeb, kao njegovi roditelji Iv i Blanš, i brat Luka. Trudi se da pliva, lovi ribu i leti poput njih, ali izgleda da nije mnogo nadaren. U neodoljivom gradiću Ružnjogradu slavi se čudno i drugačije, lepota je u oku posmatrača, a naši junaci Ružnjići suočavaju se sa time šta znači biti drugačiji, boriti se sa željom da budeš voljen, i konačno otkriti da je najvažnija stvar saznati ko si zaista.

Ekipu sinhronizacije čine: Sara Jovanović, Ivan Jovic Ikac, Slaven Došlo, Jelena Jovičić, Boris Milivojević, Dušica Novaković, Bojan Perić i Marko Gvero. Nominovan za najbolji scenario na Međunarodnom festivalu animiranog filma FMX Festival u Nemačkoj i dobitnik prve nagrade na dečijem festivalu u Amsterdamu za projekat koji najviše obećava, ovo je film koji ne smete propustiti. Lena Kovačević izvodi glavnu numeru u filmu, a ostatak ekipe sinhronizacije je: Ognjen Drenjanin, Branislav Platiš, Vladimir Vasilić, Đorđe Simić, Miomir Dragićević, Sofija Trifunović, Jovana Cavnić, Simona Ćirović, Ana Mirović, Peđa Damnjanović, Jelena Popivoda, Marko Dolaš, Milan Zoričić i Zoran Stojić. Uz kupljenu ulaznicu najsrećniji posetioci dobijaju poklon magazin za decu Mali Politikin zabavnik, Mali Neven ili Neven. 

Karte su u prodaji i možete ih preuzeti na blagajn bisokopa po ceni od 290 dinara , a za više informacija posetite sajt Cineplexx-a.

film,cineplexx,bioskop,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.