Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Aladin pretpremijerno u Cineplexx-u

Tamara Radovanović 15.5.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx od 16. do 22. maja nalaze se tri nova filmska naslova − Prevaranti, Džon Vik 3: Parabelum i Pokemon detektiv Pikaču, kao i pretpremijera filma Aladin.

Foto: www.imdb.com

Prevaranti je priča o dve prevarantkinje koje izvode svoje performanse u prelepom primorskom gradiću na jugu Francuske. Džozefina je zavodljiva Britanka, koja se bavi prevarama u raskošnim kockarnicama, a Peni slobodna i zabavna Australijanka, koja svoje poduhvate sprovodi u lokalnim barovima. Uprkos njihovim različitostima, obe su sjajne u svom poslu, a njihova meta su muškarci koji su povređivali žene. U glavnim ulogama su En Hatavej i Rebel Vilson, a režiser ove urnebesne komedije je Kris Edison. Akcioni triler Džon Vik 3: Parabelum novi je nastavak hita iz 2014. godine. Za plaćenim ubicom Džonom Vikom raspisana je poternica pošto je ubio člana društva koje je naručilo njegovu smrt. Sve ubice sveta su mu za petama, a sa Vikom u akciju kreće i njegov pas. Glavne uloge tumače Kijanu Rivs i Hale Beri, a režiser je Čad Stahelski.

Pokemon detektiv Pikaču je najnovija animirana Pokemon avantura, sa Rajanom Renoldsom u ulozi Pikačua. Priča počinje nestankom privatnog istražitelja Harija Gudmena. Njegovom sinu Timu u istrazi će pomoći Harijev bivši Pokemon partner, detektiv Pikaču, koji ima veoma čudan smisao za humor. Radnja se odvija u metropoli u kojoj žive ljudi i Pokemoni. Tim i Pikaču se susreću sa raznim likovima i otkrivaju šokantnu tajnu, koja bi mogla uništiti celi Pokemon svet. Ovu porodičnu avanturu režirao je Rob LetermenAladin je uzbudljiva priča o šarmantnom mladiću Aladinu, odlučnoj princezi Jasmin i Duhu iz lampe, koji bi mogao biti glavni u određivanju njihove sudbine. Ovu porodičnu fantaziju režirao je Gaj Riči, a uloge tumače Vil Smit, Bili Magnusen, Naomi Skot i drugi. 

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok za filmove u 3D projekciji cena karte iznosi 470 dinara. Sve dodatne informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx.

kultura,repertoar,bioskop,cineplexx,film,aladin,pretpremijera,pokemoni,pikaču,prevaranti,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.