Priča o Vladi Divljanu u Vilinom Gradu

Tamara Radovanović 2019.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad od 16. do 22. maja nalazi se pet novih filmskih naslova − Pokemon detektiv Pikaču, Prevaranti, Nebeska tema, Džon Vik 3: Parabelum i Devojka, kao i pretpremijera filma Aladin.

Foto: www.facebook.com/NebeskaTema/

Pokemon detektiv Pikaču je najnovija animirana Pokemon avantura, sa Rajanom Renoldsom u ulozi Pikačua. Priča počinje nestankom privatnog istražitelja Harija Gudmena. Njegovom sinu Timu u istrazi će pomoći Harijev bivši Pokemon partner, detektiv Pikaču. Radnja se odvija u metropoli u kojoj zajedno žive ljudi i Pokemoni. Tim i Pikaču se susreću sa raznim likovima i otkrivaju šokantnu tajnu, koja bi mogla uništiti celi Pokemon svetPrevaranti je priča o Džozefinizavodljivoj Britanki, koja se bavi prevarama u raskošnim kockarnicama i Peni, zabavnoj Australijanki, koja svoje prevarantske poduhvate sprovodi u lokalnim barovima. Njihova meta su muškarci koji su povređivali žene. U glavnim ulogama su En Hatavej i Rebel Vilson, a režiser ove urnebesne komedije je Kris Edison.

Nebeska tema je dugometražni dokumentarni film o srpskom rok muzičaru Vladi Divljanu. U filmu učestvuju neki od najznačajnijih muzičara sa prostora bivše Jugoslavije, koji u filmu izvode nove verzije Vladinih pesama. Film je snimljen na lokacijama u Beogradu, Zagrebu, Beču, Rovinju i na Braču. Scenarista i reditelj je Mladen Matičević. Akcioni triler Džon Vik 3: Parabelum novi je nastavak hita iz 2014. godine. Za plaćenim ubicom Džonom Vikom raspisana je poternica, pošto je ubio člana društva koje je naručilo njegovu smrt. Sve ubice sveta su mu za petama, a sa Vikom u akciju kreće i njegov pas. Glavne uloge tumače Kijanu Rivs i Hale Beri, a režiser je Čad Stahelski.

john wick 3 JW3 D58 4414 R rgb e1557498057115

Džon Vik 3: Parabelum; Foto: www.thespool.net

Devojka je drama o Lari, odlučnoj 15-godišnjakinji koja predano radi na tome da postane profesionalna balerina. Uz podršku svoga oca, ona se u potpunosti posvećuje svom cilju. Međutim, njene tinejdžerske frustracije počinju da rastu kada shvati da se njeno telo odupire strogoj disciplini, zato što je rođena kao dečak. Film je režirao Lukas Dont, a u glavnim ulogama su Viktor Polster, Oliver Bodart i Arje VortalterAladin je uzbudljiva priča o šarmantnom mladiću Aladinu, odlučnoj princezi Jasmin i Duhu iz lampe koji bi mogao biti glavni u određivanju njihove sudbine. Ovu porodičnu fantaziju režirao je Gaj Riči, a u uloge tumače Vil Smit, Bili Magnusen, Naomi Skot i drugi.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 280 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Sve informacije dostupne su na sajtu bioskopa.

Ključne reči: kultura , repertoar , bioskop , vilin grad , film , vlada divljan , nebeska tema , pokemoni , devojka , pikaču , aladin ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.