Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

X- Men: Mračni feniks pretpremijerno u Vilinom Gradu

Marija Đorđević 30.5.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad, u periodu od 30. maja do 5. juna, naći će se pet novih filmskih naslova, među kojima su Tajne kućnih ljubimaca 2, Rocketman, Godzilla 2: Kralj čudovišta, Granica i X-Men: Mračni feniks. 

Foto: pt.ign.com

Deseti animirani dugometražni film iz studija Illumination Tajne avanture kućnih ljubimaca 2 jedan je od najočekivanijih filmova ove godine. U pitanju je nastavak blokbaster komedije iz 2016. godine koji je imao najbolje vikend otvaranje ikada, kada je u pitanju originalni film, animirani ili oboje. Rocketman je epska muzička fantazija i neverovatna ljudska priča o periodu kada se Elton Džon probijao ka vrhu. Film prati fantastično putovanje i transformaciju od stidljivog i talentovanog klavijaturiste Redžinalda Dvajta do međunarodnog superstara Eltona Džona. Godzilla 2: Kralj čudovišta se odvija pet godina nakon događaja iz 2014. godine, a što zapravo nije ni izbliza dovoljno vremena da se ljudi pomire s otkrićem Godzille i saznanjem da s tim stvorenjem moraju da dele planetu. 

U filmu Granica graničarka Tina ima neverovatan osećaj da prepozna krijumčarenje. Ali jednoga dana sa trajekta silazi čovek sumnjivog izgleda, koga nije u mogućnosti da pročita. Pretpremijerno 5. juna na blatno bioskopa stiže X- Men: Mračni feniks. Tokom spasilačke misije u svemiru, Džin je skoro ubijena kada ju je pogodila misteriozna kosmička sila, koja ju je učinila beskrajno moćnom, ali i nestabilnom pri povratku kući. Džin koja se otima kontroli i povređuje one koje najviše voli, počinje da rastura silu koja drži X-Men na okupu.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 280 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Sve informacije dostupne su na sajtu bioskopa.

bioskop vilin grad,repertoar,filmovi,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.