Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

X-Men saga se nastavlja

Emilija Kostić 5.6.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad, u periodu od 6. do 12. juna, naći će se četiri nova ostvarenja — Tajne avanture kućnih ljubimaca 2, X-Men: Mračni Feniks, Delfin Berni i Između dana i noći.

Foto: www.cnet.com

Film Tajne avanture kućnih ljubimaca 2 stiže iz studija Illumination, kao nastavak komedije iz 2016. godine. Radnja se fokusira na emotivni život kućnih ljubimaca, kao i na čvrste veze koja ih spaja sa porodicama koje ih vole. Takođe, ovaj film odgovara na pitanje koje sasvim sigurno muči mnoge vlasnike ljubimaca: Šta naši ljubimci zaista rade kada nismo kod kuće?

U akcionoj avanturi X-Men: Mračni Feniks,X-men ekipa se suočava sa strašnim neprijateljem, koji dolazi upravo iz njihovih redova. U pitanju je Džin Grej, koju je tokom jedne svemirske misije pogodila misteriozna kosmička sila i učinila je beskrajno moćnom. Ona se otima kontroli i počinje da povređuje one koje voliX-men ekipa mora naći način da sačuva Džininu dušu, ali i čitavu planetu, koju vanzemaljci žele da unište tako što će zloupotrebiti Džininu moć.

secret.life .pets .movie e1541608557369

Foto: www.moviefone.com

Delfin Berni je porodična avantura, koja nam donosi priču o bratu i sestri, Ivanu i Hani, koji slučajno postaju prijatelji sa delfinom koji je odvojen od svoje porodice. Njih dvoje otkrivaju tajnu nameru zlih ljudi koji će pokušati da unište plažu, a samim tim i dom njihovog novog prijatelja. Hana i Ivan moraju da pronađu način da zaustave loše momke, zaštite morske životinjesačuvaju svog prijatelja BernijaIzmeđu dana i noći je drama, koja donosi tri priče iz tri vremenska razdoblja — kraj Drugog svetskog rata, vreme pada Berlinskog zida i period nakon raspada Jugoslavije. U svakoj od priča, otac i sin će se naći u posebnim situacijama, u kojima dolazi do preispitivanja vlastite egzistencije. Odluke koje će morati da donesu promeniće njihove živote zauvek.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 280 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Sve informacije dostupne su na sajtu bioskopa.

repertoar,vilin grad,film,filmovi,jun,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.