Betmen i Supermen premijerno u bioskopu Cineplexx

Marija Đorđević 2017.
Komentari

Nekoliko novih filmova koji će se prikazivati na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx od 9. do 15. novembra jesu Ubistvo u Orijent Ekspresu, The Books of Knjige: Slučajevi pravde, Družina iz džungle 2D i 3D, Opasne mame 2: Božić, a tu je i premijera filma Liga pravde 3D, koja je predviđena za 8. novembar u 20 časova. Takođe, u ovom periodu u Cineplexx-u će biti održana i manifestacija pod nazivom Cineplexx Porodični dani − festival dečijeg filma u okviru koje će biti prikazana svetska premijera filma Čudo.

www.static0.srcdn.com

Ubistvo u Orijent Ekspresu (Murder on the Orient Express) je film koji je nastao prema romanu jedne od najpopularnijih spisateljica Agate Kristi i donosi priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu, među kojima su svi osumnjičeni, dok samo jedan čovek može da razreši misteriju pre nego što ubica ponovo napadne. U glavnoj ulozi je Kenet Brana, koji je istovremeno režiser i predvodnik sjajne glumačke ekipe koju čine Penelope Kruz, Vilijam Defo, Džudi Denč, Džoni Dep, Mišel Fajfer, Dejzi Ridli i Džoš Ged.

The Books of Knjige: Slučajevi pravde je film u kome dva hrabra policajca pokušavaju da reše dvostruko ubistvo, ali ih njihova nesposobnost vodi u propast. Tu je i Družina iz džungle, zanimljiv i veseo animiran film o pingvinu Maurisu, odgajanom u džungli od strane tigrova, ali istovremeno najsmotanijem Kung fu majstoru ikada. Nastavak velikog bioskopskog hita Opasne mame 2: Božić (A Bad Moms Christmas) zanimljiva je komedija o već poznatim supermamama koje će se ovog puta suočiti sa stresom koji sa sobom donose praznici u porodici. U svojim ulogama ponovo će se oprobati Mila Kunis, Kristen Bel i Ketrin Han, a ekipi se pridružuju i Suzan Sarandon, Kristina Baranski i Čeril Hajns.

A Bad Moms Christmas 1 1200x679

Foto: www.celebnmovies247.com

Poznati super heroji Betmen i Supermen formiraju tim u naučnofantastičnoj avanturi Liga pravde: 3D (Justice League), dok se pojavljuje novi negativac Darksajd, koji ima moć da uništi celu galaksiju. Stoga će Brus Vejn morati da pretraži ceo svet ne bi li pronašao dovoljno snažne ljude koji bi se borili sa ovim protivnikom. Sjajnu glumačku ekipu čine: Ben Aflek, Henri Kavil, Gal Gadot, Džejson Momoa, Ezra Miler, Rej Fišer, Kiran Hinds, Ejmi Adams, Vilem Dafo, Džesi Ajzenberg, Džeremi Ajrons, Dajana Lejn, Koni Nilsen i J. K. Simons. Režija se pripisuje Zaku Snajderu, dok su scenario pisali Kris Teri i Džos Vidon, na osnovu istoimenog stripa.

Cena karte za sve filmove u 2D projekciji radnim danima je 320 dinara, dok je vikendom 370 dinara. Sve informacije o filmovima i cenama možete pronaći na sajtu bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: bioskop , cineplexx , repertoar ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.