Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Horror Night u Cineplexx-u

Sonja Stefanović 26.6.2019. Komentari

Bioskop Cineplexx će 27. juna organizovati Horror Night uz film Anabel 3 − Povratak kući. Projekcija je zakazana za 20 časova.

foto: www.screengeek.net

U trećem nastavaku franšize Anabel demonolozi Ed i Lorejn odlučni su da sačuvaju Anabel od uništenja, zbog čega su je smestili u zaključanu sobu u svojoj kući. Njihov plan je da je zaštite stavljajući je na sigurno, iza stakla, uz sveštenički blagoslov. Ipak, nesrećna noć počinje kada Anabel probudi zle duhove, pa oni u prostoriji zajedno uoče novu metu – Vorenovu desetogodišnju ćerku Džudi i njene prijatelje. Glumačku ekipu čine Emili Brobst, Patrik Vilson, Makena Grejs, Vira Farmiga i Geri Doberman. Anabel se trenutno čuva u staklenom izlogu u muzeju u Konektikatu, sa znakom upozorenja: Ne diraj!, gde je jedino vidi sveštenik koji je obilazi dvaput mesečno. U muzeju se nalaze različite kolekcije paranormalnih pojava, ali je u svetu filma najpoznatija upravo Anabel.

Posetioci sa bonus karticama dobiće 1000 bodova, a takođe će imati priliku da se slikaju po uzoru na scenu iz filmaKarte su u prodaji na blagajni bioskopa.

bioskop,cineplexx,film,Anabel 3: povratak kući,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.