Tajni agent Mjau na ovonedeljnom repertoaru Vilinog Grada

Sonja Stefanović 2019.
Komentari

U periodu od 27. juna do 3. jula, repertoar bioskopa Vilin Grad će obogatiti četiri nova filma: Tajni agent Mjau, Juče, Anabel 3 — povratak kući i Spajdermen — daleko od kuće.

Foto: www.valmieraszinas.lv

Tajni agent Mjau je priča o maloj i bucmastoj mački koja veruje da je začarano dete. Ona živi poput princeze i dobija sve što poželi, jer ju je gazdarica Rosalinda veoma razmazila. Režiseri ove animirane avanture su Kristof Lojenštajn i Volfgang Lojenštajn. Od Oskarom nagrađenog režisera Denija Bojla došla je komedija Juče. To je priča o muzici, snovima, prijateljstvu i ljubavi. Uloge tumače Lili Džejms, Himeš Patel, Ed Širan i drugi.

Film Spajdermen — daleko od kuće biće prikazan pretpremijerno 3. jula. Nakon događaja u poslednjem filmu, Piter Parker sa društvom odlazi na odmor u Evropu. Međutim, idilu im prekida opasni Misterio. Tom Holand, Zendaja i Semjuel Džekson su u glavnim ulogama, a režiju potpisuje Džon Vots. U filmu Anabel 3 — Povratak kući demonolozi Ed i Lorejn odlučni su u nameri da sačuvaju Anabel, tako što će je smestiti u zaključanu sobu u njenoj kući. Njihov plan je da je zaštite uz sveštenički blagoslov. Ipak, nevolje počinju kada Anabel probudi zle duhove u prostoriji. Režiser je Gari Doberman, a uloge tumače Emili Brobst, Patrik Vilson, Vera Farmiga i drugi.

Rezervacija karata je moguća na sajtu bioskopa.

Ključne reči: kultura , vilin grad , bioskop , repertoar , tajni agent mjau , film ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.