Otrovna ruža na novom repertoaru Cineplexx-a

Emilija Kostić 2019.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 11. do 17. jula naći će se tri nova naslova − Ortaci na točkovimaPlenOtrovna ruža, kao i premijera filma Kralj lavova

Foto: www.variety.com

Kada u akcionoj komediji Ortaci na točkovima dobroćudni vozač Stu pokupi putnika za kog se ispostavi da je policajac koji je na tragu brutalnom ubici, on upada u mučno iskušenje tokom kog očajnički pokušava da zadrži svoju pamet, svoj život i svoju ocenu od pet zvezdica. Film je režirao Majkla Dauz, a glumačku ekipu čine Iko Juves, Natali Morales, Beti Glipin, Džimi Tatro, Mira Sorvino i Karen Gilan. Ovaj film biće prikazan i u okviru Comedy Night-a, koji je najavljen za 11. jul od 20 časova.

Akcioni triler Plen predstavlja priču o velikom uraganu koji je pogodio Floridu. Hali ignoriše narađenje za evakuaciju, kako bi pronašla svog nestalog oca. Nalazi ga teško ranjenog u njihovoj porodičnoj kući i njih dvoje ostaju zarobljeni. Kako ostaje sve manje vremena da se pobegne od uragana, Hali i njen otac će otkriti da je voda koja nadolazi njihov najmanji problem. Režiju potpisuje Aleksandre Aja, a u glavnim ulogama su Kaja Skodelario, Beri Peper i Ros Anderson.

Crawl 600x401

FIlm Plen, Foto: www.boxofficepro.com

Film Otrovna ruža je priča o privatnom detektivu Karsonu Filipsu, koji je okoreli kockar i alkoholičar. Novi slučaj odvodi ga u rodni grad Galveston, gde treba da pronađe nestalu ženu. Tokom istrage, moraće da se suoči sa samim vrhom organizovanog kriminala, sa bivšom ljubavnicom, ali i sa svojom mračnom prošlošću. Režiseri su Frančesko Sinkvemani i Žorž Galo, a u glavnim ulogama su Džon Travolta, Morgan Friman, Brendan Frejser i Famke Džensen.

Diznijev Kralj lavova, u režiji Džona Favroa, vodi nas u afričke savane, gde živi mali lav Simba, koji rado prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Međutim, njegov stric Skar ima druge planove. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom. Uz pomoć novih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da povrati ono što mu pripada. U sinhronizovanoj verziji, glasove junacima pozajmljuju Nikola ŠurbanovićAndrijana Oliverić, Vladan ŽivkovićDragan Vujić VujkeMarko GveroMilan Antonić.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok za filmove u 3D projekciji cena karte iznosi 470 dinara. Sve dodatne informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: kultura , bioskop cineplexx , repertoar , premijera , ortaci na točkovima , plen , otrovna ruža , kralj lavova , comedy night ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.