Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Ibica na novom repertoaru Cineplexx-a

Jovana Đorđević 17.7.2019. Komentari

 Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 18. do 24. jula naći će se tri nova naslova: Kralj lavova, Ibica i Projekat Kolibri.

Foto: IMDb

Diznijev Kralj lavova u režiji Džona Favroa vodi gledaoce u afričke savane gde živi mali lav Simba, budući kralj. Međutim, njegov stric Skar ima druge planove. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom. Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada. Glasove pozajmljuju Donald Glover, Bijonse Nouls Karter, Džejms Erl Džouns, Set Rogen i drugi. 

Film Ibica prati Filipa i Kerol, dve razvedene osobe koje su se tek upoznale. Filip, koji je zaljubljen do ušiju, spreman je da učini bilo šta kako bi proveo vreme sa Kerol, čak iako to znači da mora da povede njena dva tinejdžera na letovanje sa njima. On pravi dogovor sa najstarijim sinom: ako diplomira, može da izabere destinaciju za njihov godišnji odmor. Glavne uloge tumače Kristijan Klaver i Matilda Siner.

Triler Projekat Kolibri  prati priču rođaka iz Njujorka Vinsenta i Antona, aktere visoko rizične igre u kojoj se pobeda meri u milisekundama. Njihov san je da izgrade optički kabl između Kanzasa i Nju Džerzija koji bi ih učinio milionerima. Ali ništa nije jednostavno za ovaj čudan par. Anton je mozak operacije, Vinsent je prevarant i zajedno guraju jedan drugog, kao i sve ostale, do prelomne tačke s njihovom besmislenom avanturom. Neko ko im stalno staje na put je njihova bivša šefica Eva Tores, moćna i manipulativna, koja se neće zaustaviti ni pred čim. Uloge tumače Džesi Eisenberg, Aleksandar Skarsgard, Selma Hajek.

Cena karte za filmove u 2D projekciji je 280 dinara, dok za filmove u 3D projekciji cena iznosi 390 dinara.

kralj lavova,cineplexx,film,repertoar,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.