Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Novi repertoar bioskopa Vilin grad

Katarina Mladenović 24.7.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin grad od 25. jula naći će se novi filmovi Dečja igra, Živi brzo, umri polako i Hrabri mališan 2.

Foto: kinometropolis.eu

Dečja igra prati život samohrane majke Keren koja svom sinu Endiju poklanja lutku, potpuno nesvesna zla koje se u njoj krije. To je savremena verzija horor klasika iz 1988. godine. U glavnoj glumačkoj postavi su se našli Aubrey Plaza, Mark Hamill i Tim Matheson.

Živi brzo, umri polako je film koji govori o Žaku, piscu iz Pariza. Iako još uvek nije napunio 40 godina, više ne veruje da je bolji deo života pred njim. Na drugoj strani Artur, student iz Bretanje, stalno je nasmejan. On odbija i da pomisli da postoji nešto u životu što nije moguće. Žak i Artur će se dopasti jedan drugom. Glavne uloge u filmu tumače Pierre Deladonchamps, Vincent Lacoste i Denis Podalydès.

Hrabri mališan 2 vodi nas u malo selo na jugu Francuske, gde se zima uskoro približava. Mališa, mlada i neustrašiva bubamara, slučajno je zarobljen unutar pošiljke spremne za slanje na Gvadalupe na Karibima. Njegov otac leti u tropski arhipelag u potrazi za svojim sinom. Kada tamo stigne, mora da se suoči sa dvostrukim izazovom: da pronađe svog sina i spase dom svog novog prijatelja, karipske bubamare, čija kuća je ugrožena gradilištem. Srećom, on može da računa na pomoć svog prijatelja, crnog mrava, koji žuri da ga spase sa druge strane sveta. Glumci koji su se našlu u glavnim ulogama su Bruno Salomone, Thierry Frémont, Stéphane Coulon.

Cena karte za 2D projekciju je 280 dinara.

bioskop vilin grad,repertoar,novi filmovi,dečija igra,Živi brzo, umri polako,hrabri mališan,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.