Crveni pas i Kako ubiti Gantera u bioskopu Cineplexx

Marija Đorđević 2017.
Komentari

Na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx za period od 16. do 22. novembra nalaze se tri nova filma  Liga pravde u 2D i 3D projekciji, Kako ubiti Gantera, kao i Crveni pas.

Foto: www.auslanstageleft.com.au

U naučno-fantastičnom filmu Liga pravde (Justice League), poznati heroji Betmen i Supermen formiraju tim dok se pojavljuje novi negativac Darksajd, koji ima moć da uništi celu galaksiju. Stoga će Brus Vejn morati da pretraži ceo svet kako bi pronašao dovoljno snažne ljude koji bi se borili protiv ovog negativca. Uloge tumače Ben Aflek, Henri Kavil, Gal Gadot, Džejson Momoa, Ezra Miler, Rej Fišer, Kiran Hinds, Ejmi Adams, Vilem Dafo, Džesi Ajzenberg, Džeremi Ajrons, Dajana Lejn, Koni Nilsen i J. K. Simons. Film je rađen u režiji Zaka Snajdera, a po scenariju Krisa Terija i Džosa Vidona, na osnovu istoimenog stripa.

Kako ubiti Gantera (Killing Gunther) prikazuje grupu ekscentričnih ubica koji odlučuju da ubiju najplaćenijeg ubicu na svetu Gantera (Arnold Švarceneger), ali je on uvek korak ispred njih. Ukoliko se opredelite za porodično uživanje u priči o prijateljstvu, onda bi trebalo da pogledate film Crveni pas (Red dog true blue). Kada jedanaestogodišnji Majk ode da živi sa dedom na njegovoj farmi u zabačenom delu zapadne Australije oseća se odbačenim i usamljenim, ali će se njegov život pretvoriti u neverovatnu avanturu kada se upozna sa crvenim psom koga on naziva Plavi.

Cena karte za sve filmove radnim danima u 2D projekciji iznosi 320 dinara, dok je za 3D projekciju 440 dinara. Sve informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: bioskop cineplexx , repertoar , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.