Bilo jednom u Holivodu stiže na repertoar bioskopa Vilin Grad

Jelena Todorović 2019.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad u periodu od 15. do 19. avgusta naći će se četiri nova ostvarenja: Bilo jednom u HolivuduDobri momciAngry Birds Film 2Bela vrana.

www.nerdreactor.com

Bilo jednom... u Holivudu je priča o glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine. Radnja filma se odvija u Los Anđelesu. Glavni likovi u filmu Rik Dalton (Leonardo Dikaprio), bivša zvezda jedne vestern TV serije, i njegov dugogodišnji dvojnik Klif But (Bred Pit) pokušavaju da se izbore za uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne mogu da prepoznaju. Ali Rik ima poznatu komšinicu Šeron Tejt (Margot Robi)...

Fim Dobri momci prati tri šestaka. Oni beže iz škole i kreću na putovanje, noseći sa sobom slučajno ukradenu drogu. Svo to vreme juri ih grupa tinejdžerki, a oni će pokušati da stgnu kući na vreme kako bi prisustvovali žurki koju su dugo čekali. U glavnim ulogama su se našli Jacob Tremblay, Molly Gordon i Will Forte.

angry birds 2 publicity still h 2019

Film Angry Birds Film 2, Foto: www.hollywoodreporter.com

Pretpremijerno od 17. avgusta publika će moći da pogleda filmAngry Birds Film 2Rat koji između ptica i prasića i dalje traje iznenada je prekinut s pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti ostrvo. Ovaj put ptice i prasići moraju sarađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobediti pretnju koja im se približava. Angry Birds Film 2 je avanturistički i izuzetno humorističan animirani film za sve generacije. Ekipu sinhronizacije čine poznate ličnosti Čoda, Duxa, Yasserstain, Ruža Rupić, Dule i Kocka AXE; pevači Djixx, Sanja Vučić, MC Sajsi, Kendi, Đogani i glumci koji su i u prethodnom delu filma učestvovali, a to su Petar Strugar, Boris Milivojević, Slobodan Tešić i Stefan Bundalo.

U filmu Bela vrana Rejf Fajns uspeva da dočara sirovu fizičku snagu i briljantnost Rudolfa Nurejeva, čiji je beg na Zapad zapanjio svet u trenutku kada je Hladni rat bio na vrhuncu. Nurejeva igra svetski poznati baletski igrač Oleg Ivenko. U glavnim ulogama našli su se Oleg Ivenko, Ralph Fiennes, Louis Hofmann, Adèle Exarchopoulos, Louis Hofmann, Adèle Exarchopoulos i Sergei Polunin.

Cena karte za 2D projekcije je 280 dinara, dok je cena za 3D projekcije 330 dinara.

Ključne reči: film , bioskop , repertoar , kultura , vilin grad , Bilo jednom u Holivudu ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.