Angry Birds 2 na repertoaru bioskopa Cineplexx

Anđela Janjić 2019.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx od 15. do 21. avgusta naći će se tri filmska ostvarenja: Bilo jednom u Holivudu, Dobri momci, kao i pretpremijerno prikazivanje filma Angry birds 2.

Foto: variety.com

Bilo jednom u Holivudu je deveto po redu ostvarenje reditelja i dobitnika Oskara Kventina Tarantina. Film nas vraća u kasne šezdesete godine, u zlatno vreme Holivuda. Radnja filma govori o jednom glumcu i njegovom dvojniku koji zajedno kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod suncem u svetu filma. Njihovo putovanje se odvija 1969. godine u Los Anđelesu u vreme kada je hipi Holivud bio na svom vrhuncu. Glavnu ulogu tumači Leonardo Di Kaprio kao Rik Dalton, njegovog dvojnika Clif Buta tumači Bred Pit. Rik je bivša zvezda jedne vestern serije. Njih dvoje se zajedno bore za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne prepoznaju.

Dobri momci je još jedan od novih naslova na repertoaru Cineplexx-a. Ovo filmsko ostvarenje govori o dvanaestogodišnjem Marksu koji je pozvan na svoju prvu žurku gde će biti ljubljenja, a on ne ume da se ljubi. Da bi se istakli, Marks i njegovi najbolji drugovi Tor i Lukas odlučuju da uzmu dron Maksovog tate, koji Maks ne sme da uzima, kako bi špijunirali komšije koji se stalno ljube. Kada stvari krenu loše, dron će biti uništen. Od tog trenutka kreće avantura ovih momaka koji donose loše odluke kao što su ukradena droga, bežanje od policije, ali i zastrašujućih tinejdzerki. Glavne uloge tumače Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Brady Noon.

Pretpremijerno prikazaće se film Angry Birds 2 u 3D formatu. Rat izmedju ptica i prasića se nastavlja i u ovom delu, ali on biva iznenada prekinut jer se pojavila treća, zajednička opasnost. Do tada neprijatelji pilići i prasići moraju da sarađuju kako bi se rešili zajedničkog neprijatelja. To su ujedno i nove avanture za glavne junake Crvenog, Žutog i Bomba. Angry Birds 2 je film za čiju sinhronizaciju su zaduženi influenseri Čoda, Duxa, Yasserstain, Ruža Rupić i Kocka  AXE. Muzičku podršku filmu dali su pevači Kendi, Djogani, MC Sajsi. Film je humorističan i namenjen je svim generacijama gledalaca.

Cena ulaznice za filmove u 2D formatu je 350 dinara, dok je cena za filmove u 3D formatu 470 dinara.

Ključne reči: kultura , Cineplexx Niš , film , Angry birds , bioskop cineplexx ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.