Velika avantura u bioskopu Vilin Grad

Anđela Janjić 2019.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad u periodu od 29. avgusta do 4. septembra naći će se nova filmska ostvarenja: Umetnost vožnje po kiši, Pad anđela, TO: Drugo poglavlje, Delirijum tremens, kao i pretpremijera animiranog filma Velika avantura.

Foto: www.thesundaily.my

Umetnost vožnje po kiši je priča zasnovana na istoimenom bestseleru Garta Stajna. Priču pripoveda duhovit i filozofski nastrojen pas Enko, kojem glas pozajmljuje Kevin Kostner. Radnja filma prati život vozača Formule1 Denija Svifta, kao i njegovu suprugu Iv, ćerku Zoi i najvećeg prijatelja − psa Enka, koji kroz svoju vezu sa vlasnikom dobija detaljan uvid u ljudski život. Rajan Kira Armstrong, Amanda Sajfred i Majlo Ventimilja, takođe, pozajmljuju glasove glavnim likovima.

Pad anđela je akcioni film reditelja Rika Romana. Ovo filmsko ostvarenje je treće poglavlje franšize koja je započela Padom Olimpa i nastavila se Padom Londona. U ovom delu agentu Begingu je namešten pokušaj atentata na predsednika, iz čega će morati da izvuče vlastitu agenciju i FBI, dok pokušava da otkrije stvarnu pretnju. Glavne uloge tumače Gerard Batler, Morgan Friman, Holt Mekelemi, Tim Blejk Nelson i Deni Hjuston.

 

images.jpg

Foto: film.avclub.com

Grupa odvažne dece koja je jednog leta sišla u kanalizacijsku mrežu ispod ukletog gradića Derija, kako bi uništila čudovišno stvorenje, ponovo je na okupu u novom nastavku TO: Drugo poglavlje. Gotovo 30 godina kasnije, oni su odrasli ljudi posvećene poslu i rasuti širom Amerike, ali obećanje iz prošlosti vratiće ih u Deri. TO se opet pokrenulo i započelo novu seriju jezivih zločina. Uloge tumače Džejms MekejvojDžesika ČestejnBil HejderAjzija MustafaDžej Rajan i drugi.

Delirijum tremens je domaći film srpskog reditelja i scenariste Gorana Markovića. Radnja govori o životu glumca koji pomoću alkohola pokušava da izdrži ogroman pritisak života i rada. Međutim, on upada u alkoholno ludilo i završava u bolnici. Družeći se sa bolesnicima iz sobe, kroz niz komičnih situacija, pokušava da nađe izlaz iz svoje životne situacije. U ovoj tragikomičnoj drami glume Tihomir Stanić, Gorica Popović, Anita Mančić i drugi.

Velika avantura je porodični animirani film, koji počinje kada roda dostavi bebu pandu na pogrešnu adresu. Roda pomeša adresu pandi sa adresom medveda i od tog trenutka kreću avanture medveda koji pokušava da vrati bebu pandu pravoj porodici. Medved na tom putu sreće brbljivog pelikana, strašljivog vuka i romantičnog tigra, koji mu pomažu. Zajedno prolaze kroz dosta izazova.

Cena karte za 2D projekciju je 280 dinara, dok je cena karte za 3D projekciju 390 dinara.

Ključne reči: kultura , film , repertoar , vilin grad , Velika avantura , bioskop , TO ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.