Prijava

Detaljna pretraga

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Velika avantura u bioskopu Vilin Grad

Anđela Janjić 28.8.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad u periodu od 29. avgusta do 4. septembra naći će se nova filmska ostvarenja: Umetnost vožnje po kiši, Pad anđela, TO: Drugo poglavlje, Delirijum tremens, kao i pretpremijera animiranog filma Velika avantura.

Foto: www.thesundaily.my

Umetnost vožnje po kiši je priča zasnovana na istoimenom bestseleru Garta Stajna. Priču pripoveda duhovit i filozofski nastrojen pas Enko, kojem glas pozajmljuje Kevin Kostner. Radnja filma prati život vozača Formule1 Denija Svifta, kao i njegovu suprugu Iv, ćerku Zoi i najvećeg prijatelja − psa Enka, koji kroz svoju vezu sa vlasnikom dobija detaljan uvid u ljudski život. Rajan Kira Armstrong, Amanda Sajfred i Majlo Ventimilja, takođe, pozajmljuju glasove glavnim likovima.

Pad anđela je akcioni film reditelja Rika Romana. Ovo filmsko ostvarenje je treće poglavlje franšize koja je započela Padom Olimpa i nastavila se Padom Londona. U ovom delu agentu Begingu je namešten pokušaj atentata na predsednika, iz čega će morati da izvuče vlastitu agenciju i FBI, dok pokušava da otkrije stvarnu pretnju. Glavne uloge tumače Gerard Batler, Morgan Friman, Holt Mekelemi, Tim Blejk Nelson i Deni Hjuston.

 

images.jpg

Foto: film.avclub.com

Grupa odvažne dece koja je jednog leta sišla u kanalizacijsku mrežu ispod ukletog gradića Derija, kako bi uništila čudovišno stvorenje, ponovo je na okupu u novom nastavku TO: Drugo poglavlje. Gotovo 30 godina kasnije, oni su odrasli ljudi posvećene poslu i rasuti širom Amerike, ali obećanje iz prošlosti vratiće ih u Deri. TO se opet pokrenulo i započelo novu seriju jezivih zločina. Uloge tumače Džejms MekejvojDžesika ČestejnBil HejderAjzija MustafaDžej Rajan i drugi.

Delirijum tremens je domaći film srpskog reditelja i scenariste Gorana Markovića. Radnja govori o životu glumca koji pomoću alkohola pokušava da izdrži ogroman pritisak života i rada. Međutim, on upada u alkoholno ludilo i završava u bolnici. Družeći se sa bolesnicima iz sobe, kroz niz komičnih situacija, pokušava da nađe izlaz iz svoje životne situacije. U ovoj tragikomičnoj drami glume Tihomir Stanić, Gorica Popović, Anita Mančić i drugi.

Velika avantura je porodični animirani film, koji počinje kada roda dostavi bebu pandu na pogrešnu adresu. Roda pomeša adresu pandi sa adresom medveda i od tog trenutka kreću avanture medveda koji pokušava da vrati bebu pandu pravoj porodici. Medved na tom putu sreće brbljivog pelikana, strašljivog vuka i romantičnog tigra, koji mu pomažu. Zajedno prolaze kroz dosta izazova.

Cena karte za 2D projekciju je 280 dinara, dok je cena karte za 3D projekciju 390 dinara.

kultura,film,repertoar,vilin grad,Velika avantura,bioskop,TO,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.