Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Vilijeva planeta u Vilinom Gradu

Sonja Stefanović 5.9.2019. Komentari

Repertoar bioskopa Vilin Grad će u periodu od 5. do 11. septembra biti bogatiji za tri filma − TO: Drugo poglavlje, Vilijeva planeta i Velika avantura.

Foto: www.playpilot.com

U avanturi Vilijeva planeta uništen je brod kojim je mali Vili otputovao u svemir i od tada je odvojen od svojih roditelja. Njegova rezervna kapsula sleće na divlju i neistraženu planetu na kojoj uz pomoć robota Baka preživljava do dolaska spasilačke misije. U sinhronizaciji su učestvovali Amar Mešić, Nina Janković, Vladimir Kovačević i Rade Ćosić, a režiju potpisuje Erik Tosti.

Kako se zlo ponovo vraća svakih 27 godina u grad, TO: Drugo poglavlje spaja likove koji su otišli svojim putem pre gotovo tri decenije. Uloge tumače Džejms MekejvojDžesika ČestejnBil HejderAjzija MustafaDžej Rajan i drugi. 

pennywise-920x584.jpg

Foto: www.nme.com

Animirana komedija Velike avanture počinje kada roda dostavi bebu pandu na pogrešnu adresu. Roda je zamenila adresu porodice pandi sa adresom porodice medveda. Tada meda odluči da organizuje ekspediciju kako bi bebu dostavio pravoj porodici. Sa njim polazi i njegov neumorni komšija, a na tom putu susreću brbljivog pelikana, strašljivog vuka, romantičnog tigra i druge živopisne likove. Režiju potpisuje Natalija Nilova.

Cena karte za 2D projekciju je 280 dinara, dok je cena karte za 3D projekciju 390 dinara.

kultura,repertoar,vilin grad,bioskop,film,Vilijeva planeta,to drugo poglavlje,Velika avantura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.