Njen miris na repertoaru Cineplexx-a

Sonja Stefanović 2019.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 5. do 11. septembra naći će se filmovi TO: Drugo poglavlje, Njen miris i Vilijeva planeta.

Foto: www.nytimes.com

Grupa odvažne dece koja je jednog leta sišla u kanalizacijsku mrežu ispod ukletog gradića Derija kako bi uništila čudovišno stvorenje ponovo je na okupu u novom nastavku To: Drugo poglavlje. Gotovo 30 godina kasnije, oni su odrasli ljudi posvećeni poslu i rasuti širom Amerike, ali obećanje iz prošlosti vratiće ih u Deri. TO se opet pokrenulo i započelo novu seriju jezivih zločina. Uloge tumače Džejms MekejvojDžesika ČestejnBil HejderAjzija MustafaDžej Rajan i drugi.

Vilijeva planeta je priča o tome kako nikada ne treba odustajati od svojih snova. Nakon što je uništen brod kojim je otputovao u svemir, mali Vili je odvojen od svojih roditelja. Njegova rezervna kapsula sleće na divlju i neistraženu planetu. U sinhronizaciji ove avanture učestvovali su Amar Mešić, Nina Janković, Vladimir Kovačević i Rade Ćosić, a režiser je Erik Tosti.

download_1.jpg

Foto: www.allocine.fr

Drama Njen miris prati pank heroinu Beki (Elisabet Mos) koja se bori sa alkoholizmom i samodestruktivnim nagonima, dok pokušava da povrati inspirativnu energiju zbog koje je njen bend nekada bio poznat. Osim propalog braka i karijere, ona pokušava da se fokusira na snimanje novog albuma i buduće koncerte kako bi sačuvala svoje dete od iste budućnosti. Radnja filma smeštena je u devedesete godine prošlog veka. Režiju potpisuje Aleks Ros Peri.

Cena ulaznice za 2D projekcije je 350 dinara, dok je cena za 3D projekcije 470 dinara.

Ključne reči: kultura , film , njen miris , Vilijeva planeta , cineplexx , bioskop ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.