Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Dautonska opatija na repertoaru bioskopa Vilin Grad

Anđela Janjić 11.9.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad od 12. do 18. septembra naći će se novi filmovi: Prevarantkinje sa Vol Strita, Ad Astra, Priča o igračkama, Vilijeva planeta i film Dauntonska opatija.

Foto: screencrush.com

Film Dauntonska opatija nastao je na osnovu istoimene televizijske serije koja prati živote porodice Kroli i posluge koja je radila za njih na početku 20. veka u dvorcu smeštenom izvan grada, u eri vladavine kralja Edvarda VII. Tokom šest sezona serija je nagrađrena sa tri Zlatna globusa i 69 Emi nominacija ukupno. Režiju filma potpisuje Majkl Engler. Glavne uloge tumače Megi Smit, Mišel Dokeri, Elizabet MekgovernDžim Karter i Lora Karmajkl. Prevarantkinje sa Vol Strita je priča o osveti na Vol Stritu. Priča prati plan striptizeta kluba koje tumače Dženifer Lopez i Cardi Bi, koje se udružuju protiv muškaraca sa Vol Strita koji su njihovi klijenti. Radnja filma je inspirisana člankom iz Njujork Magazina koji je izašao 2016. godine. 

U ostvarenju Ad Astra Bred Pit tumači glavnu ulogu kao astronaut Roj Mekbrajd. Astronaut Roj putuje do same ivice Solarnog sistema u potrazi za svojim ocem koji je nestao kako bi otkrio misteriju koja preti da ugrozi opstanak naše planete.Tokom putovanja Roj otkriva tajnu koja dovodi u pitanje prirodu ljudskog postojanja, kao i mesto ljudi u kosmosu. 

 download.jpg

Foto: variety.com

Vilijeva planeta je film u kome avantura glavnog junaka Vilija počinje uništenjem svemirskog broda. Njegova rezervna kapsula sleće na još uvek neistraženu planetu, na kojoj Vili uz pomoć robota Baka preživljava do dolaska spasilačke misije. U sinhronizaciji ove avanture učestvovali su Amar MešićNina JankovićVladimir Kovačević i Rade Ćosić, a režiser je Erik TostiPriča o igračkama je priča koja počinje kada Boni napravi igračku Forki kao deo zadatka, međutim, Forki sebe ne smatra igračkom već otpatkom. Vudi, čija je glavna uloga da čuva svoje dete bez obzira na to da li je u pitanju Endi ili je to Boni, dobija još jedan zadatak. Vudi pokušava da ubedi Forkija da je i on igračka. Ali kada Boni na porodično putovanje ponese celu bandu igračaka, Vudi će se naći u situaciji u kojoj će ponovo sresti svoju davno izgubljenu prijateljicu Bo Pip. Vudi i Bo će shvatiti da su potpuno različiti, ali da im je to jedna od najmanjih briga.

Cena karte za 2D projekciju je 280 dinara, dok je cena karte za 3D projekciju 390 dinara.

kultura,vilin grad,film,repertoar,bioskop vilin grad,bioskop,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.