Porodični dan u bioskopu Cineplexx

Aleksandra Đokić 2019.
Komentari

Bioskop Cineplexx organizuje Porodični dan uz film Priča o igračkama 4 koji će biti održan 15. septembra od 12 do 17 časova. U sklopu Porodičnog dana, posetioci će moći da učestvuju u radionicama inspirisanim glavnim junacima, a poklone za najmađe obezbedili su prijatelji bioskopa.

Foto: www.stanforddaily.com

Vudi je uvek bio siguran u to koje je njegovo mesto u svetu i da je njegov glavni zadatak da čuva svoje dete, bez obzira na to da li je u pitanju Endi ili je to Boni. U nastavku Priče o igračkama kada Forki, igračka koju je Boni napravila kao deo zadatka, sebe proglasi otpatkom a ne igračkom, Vudi smatra da je njegova uloga da pomogne Forkiju da prihvati to da je on igračka. Ali kada Boni na porodično putovanje ponese celu bandu igračaka, Vudi će se naći u neočekivanoj avanturi u kojoj će ponovo sresti svoju davno izgubljenu prijateljicu, Bo Pip. Posle mnogo godina koje je provela sama, njen avanturistički duh i život u pokretu izmenili su njenu porcelansku spoljašnjost. Vudi i Bo će shvatiti da su, kada ožive kao igračke, potpuno različiti, ali i da im je to jedna od najmanjih briga. U sinhronizaciji ove animirane priče učestvovali su Gordan Kičić, Milena Predić, Tamara Aleksić, Dragoljub Ljubičić Mićko, Dragan Vujić Vujke, Maja Odžaklijevska i Nada Blam.

Sva deca koja su u prilici moći će da učestvuju u humanitarnoj razmeni, to jest, moći će da ponesu jednosu svoju igračku i poklone je drugom detetu. Igračke koje se doniraju moraju biti od plastike ili drugog materijala koji je moguće sterilisati. Plišane igračke se neće razmenjivati.

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx

 

Ključne reči: porodični dan , PRIČA O IGRAČKAMA 4 , bioskop cineplexx , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.