Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Blizanac na repertoaru Vilinog Grada

Sonja Stefanović 10.10.2019. Komentari

Bioskop Vilin Grad je dodao svom repertoaru dva nova naslova Blizanac i Grdana za period od 10. do 16. oktobra. 

Foto: www.vox.com

Blizanac je akcioni triler u kome glavnu ulogu tumači Vil Smit. Henri Brogan je elitni ubica koji iznenada postaje meta i koga proganja misteriozni mladi operativac. On naizgled može predvideti svaki njegov potez. Film je režirao dobitnik Oskara Ang Li, a producirali su ga poznati producenti Džeri Brukhajmer, Dejvid Elison, Dana Goldberg i Don Grejndžer. U glavnim ulogama su i Meri Elizabet Vinsted, Klajv Oven i Benedikt Vong.

Grdana − Gospodarica zla je avantura koja se odigrava nekoliko godina nakon filma Grdana− Zla vila, u kome se publika upoznala sa događajima koji su skamenili srce negativke koja je tako proklela princezu Auroru. Novi film istražuje komplikovan odnos vile sa rogovima i buduće kraljice, koje formiraju novi savez i suočavaju se sa novim protivnicima u njihovoj borbi da sačuvaju kraljevstvo i magična stvorenja koja žive u njemu. Reditelj filma je Joakim Rening, scenaristi su Linda Vulverton, Majka Ficerman Blu i Noa Harpster. Producenti filma su Džo Rot, Anđelina Džoli i Dankan Henderson, zajedno sa Metom Smitom, Džefom Kiršenbauom i Majklom Vieirom, koji su izvršni producenti.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Vilinog Grada. Cena karte za 2D projekciju je 280 dinara, dok je cena karte za 3D projekciju 390 dinara.

kultura,film,bioskop vilin grad,Blizanac,grdana,Vilin Grda Niš,repertoar,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.