Blizanac na repertoaru Vilinog Grada

Sonja Stefanović 2019.
Komentari

Bioskop Vilin Grad je dodao svom repertoaru dva nova naslova Blizanac i Grdana za period od 10. do 16. oktobra. 

Foto: www.vox.com

Blizanac je akcioni triler u kome glavnu ulogu tumači Vil Smit. Henri Brogan je elitni ubica koji iznenada postaje meta i koga proganja misteriozni mladi operativac. On naizgled može predvideti svaki njegov potez. Film je režirao dobitnik Oskara Ang Li, a producirali su ga poznati producenti Džeri Brukhajmer, Dejvid Elison, Dana Goldberg i Don Grejndžer. U glavnim ulogama su i Meri Elizabet Vinsted, Klajv Oven i Benedikt Vong.

Grdana − Gospodarica zla je avantura koja se odigrava nekoliko godina nakon filma Grdana− Zla vila, u kome se publika upoznala sa događajima koji su skamenili srce negativke koja je tako proklela princezu Auroru. Novi film istražuje komplikovan odnos vile sa rogovima i buduće kraljice, koje formiraju novi savez i suočavaju se sa novim protivnicima u njihovoj borbi da sačuvaju kraljevstvo i magična stvorenja koja žive u njemu. Reditelj filma je Joakim Rening, scenaristi su Linda Vulverton, Majka Ficerman Blu i Noa Harpster. Producenti filma su Džo Rot, Anđelina Džoli i Dankan Henderson, zajedno sa Metom Smitom, Džefom Kiršenbauom i Majklom Vieirom, koji su izvršni producenti.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Vilinog Grada. Cena karte za 2D projekciju je 280 dinara, dok je cena karte za 3D projekciju 390 dinara.

Ključne reči: kultura , film , bioskop vilin grad , Blizanac , grdana , Vilin Grda Niš , repertoar ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.