Povratak u Zombilend u Vilinom Gradu

Emilija Kostić 2019.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad u periodu od 17. do 23. oktobra nalaze se dva nova filmska ostvarenja − Povratak u Zombilend i Grdana: Gospodarica zla.

Foto: www.nme.com

Film Povratak u Zombilend predstavlja avanturističku komediju čija se radnja odvija u Americi i prati susret sa novim vrstama zombija, koji su evoluirali. Četvoro glavnih junaka su ubice koje, osim očekivanih nevolja, moraju da se suočavaju i sa sarkazmom. Režiju potpisuje Ruben Flečer, a u glavnim ulogama su Ema Stoun, Ebigejl Breslin i Rosario Douson.

Grdana: Gospodarica zla pretpremijerno će biti prikazana 16. oktobra. Priča prati Grdanu i njenu kumu Ružicu. Njih dve preispituju složene odnose kojima su vezane, a venčanje između Ružice i princa Filipa povod je za veliko slavlje u kraljevstvu. Međutim, jedan neočekivani susret dovešće do toga da se Grdana i Ružica nađu na suprotstavljenim stranama, stavljajući na test njihovu odanost. U glavnim ulogama su Anđelina Džoli, Mišel Fajfer i Ed Skrein, dok je film režirao Joakim Roning. Dostupne su i titlovana i sinhronizovana verzija filma.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Vilinog Grada. Cena karte za 2D projekciju je 280 dinara, dok je cena karte za 3D projekciju 390 dinara.

Ključne reči: kultura , bioskop vilin grad , povratak u zombilend , Grdana: Gospodarica zla , repertoar , bioskop , vilin grad , film ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.