Terminator: Mračna sudbina premijerno u Cineplexx-u

Jelena Todorović 2019.
Komentari

Na repertoaru biskopa Cineplexx u periodu od 24. do 30. oktobra naći će se filmovi: Džudi, Bol i slava, Ovčica Šone: Farmagedon, Terminator: Mračna sudbina, kao i specijalna projekcija filma Ekipa.

Foto: www.variety.com

Specijalna projekcija filma Ekipa zakazana je za 25. oktobar od 20 časova. Priča ovog filma prati beskrupulozne menadžere, pomalo nasilne lovatore, jednu Italijanku, fudbalsku zvezdu Partizana i njegovog brata od tetke koji navija za Zvezdu. Oni se silom prilika sreću tokom derbija. Nakon derbija Zdravko  – zvezda Partizana, Klupa, njegov brat od tetke, i Stefke, dobar drug iz detinjstva, nailaze na Italijanku, ženu svačijeg života. Posle lude večeri oni kao ekipa odlaze da vrate dug Skaretu lovatoru koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. On i dalje odbija saradnju, što ekipi stvara probleme –  kako da nađu pare za tri dana, kako da se oslobode čuvenog prevaranta Dekija BMW-a. Glavne uloge u filmu tumače Dragan Jovanović, Andrija Milošević, Rade Ćosić, Srđan Todorović, Sergej Trifunović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić, Anđela Jovanović i drugi. Deo ove ekipe pokloniće se publici u Cineplexx bioskopu nakon projekcije filma.

Film Džudi govori o Džudi Garland, koja stiže u London 1968. na rasprodatu seriju koncerta u čuvenom klubu Talk of the Town, u kojem će održati i svoj poslednji koncert. Trideset godina nakon njene legendarne uloge u filmu Čarobnjak iz Oz-a, Džudin glas je već oslabio, a drama njenog života je u punom jeku. Dok se priprema za nastup, u svađi sa organizatorima, očarava muzičare i voljene obožavaoce svojom toplinom i šarmom. Sprema se da po peti put uplovi u bračne vode i još uvek veruje u ljubav. Ali i dalje je ranjiva. Umorna je i more je uspomene na svoje izgubljeno detinjstvo u Holivudu, a sve što želi je da bude kod kuće sa svojom decom. Pitanje je da li će imati snage da nastavi dalje. U glavnoj ulozi se našla dobitnica Oskara Rene Zelveger.

1570022046964 0620x0435 1570022113250

Foto: www. cineuropa.org

Ovčica Šone: Farmagedon predstavlja nastavak ludog prvog dela. Farma je ponovo u opasnosti, ali ovaj put opasnost nije zemaljska već dolazi iz svemira. Za Šoneta ni vanzemaljska pretnja ne bi trebalo da predstavlja problem. Da li će farma preživeti napad svemira?

Bol i slava je novi film slavnog reditelja Pedra Almodovara, koji prati filmskog reditelja Salvadora Maljoa koga muče fizičke i psihičke nevolje i sprečavaju da radi ono što voli – da snima filmove. Kroz dramu se prepliću tri različita razdoblja njegovog života u Španiji: detinjstvo u šezdesetim godinama kada je njegova porodica započela novi život u Valensiji, doživljaj prve želje, život u Madridu tokom osamdesetih godina, gde pronalazi i gubi prvu veliku ljubav, otkrivanje kinematografije i, najzad, sadašnjost prepuna praznine koja ga sputava da krene napred. Preispitujući svoju prošlost i izbore koje je napravio, Salvador oseća hitnu potrebu da to ispriča i tako nađe svoj spas. U glavnim ulogama gledamo Penelope kruz i Antonija Banderasa.

Premijerno u bioskopu Cineplexx biće prikazan film Terminator: Mračna sudbina. Više od dve decenije su prošle od kako je Sara Konor sprečila Sudnji dan, promenila budućnost i ponovo napisala sudbinu ljudske rase. Deni Ramos živi jednostavan život sa ocem i bratom u Meksiko Sitiju kada se kroz vreme vrati napredni i smrtonosni Terminator Rev-9 sa namerom da je ulovi i ubije. Denin život zavisi od udruživanja sa dve ratnice: Grejs i unapređenog vojnika iz budućnosti Sare Konor. Kako Rev-9 nemilosrdno uništava sve i svakog na svom putu kako bi došao do Deni, njih tri odlaze kod T-800, čoveka iz Sarine prošlosti, koji je njihova poslednja nada. U glavnim ulogama su se našli Linda Hamliton, Arnold Švarceneger, Mekenzi Dejvis i Gabrijel Luna.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok za filmove u 3D projekciji cena karata iznosi 470 dinara.

 

Ključne reči: repertoar , bioskop cineplexx , film , ekipa , terminator:mračna sudbina , džudi , bol i slava , ovčica šone ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.