Nova priča o ovci Šone u Vilinom Gradu

Sonja Stefanović 2019.
Komentari

Bioskop Vilin Grad je svom repertoaru za period od 24. do 30. oktobra dodao tri nova naslova − Terminator − mračna sudbina, Ekipa i Ovčica Šone − Farmagedon.

Foto: www.shaunthesheep.fandom.com

Više od dve decenije prošlo je od kako je Sara Konor sprečila Sudnji dan, promenila budućnost i ponovo napisala sudbinu ljudske rase. U novom filmu Terminator – mračna sudbina, koji je režirao Tim Miler, Deni Ramos (Natalija Rejes) živi jednostavan život sa ocem i bratom (Dijego Boneta) u Meksiko Sitiju, kada se kroz vreme vrati napredni i smrtonosni Terminator Rev-9 (Gabriel Luna) sa namerom da je ulovi i ubije. Denin život zavisi od udruživanja sa Grejs (Mekenzi Dejvis), kao i sa vojnikom iz budućnosti Sarom Konor (Linda Hamilton). Kako Rev-9 nemilosrdno uništava svakog na svom putu kako bi došao do Deni, njih tri odlaze kod T-800 (Arnold Švarceneger), čoveka iz Sarine prošlosti, koji je njihova poslednja nada. 

Na repertoaru se našao i domaći film Ekipa režisera Marka Sopića. U centru radnje su beskrupulozni menadžeri, pomalo nasilni lovatori, jedna Italijanka, fudbalska zvezda Partizana i brat od tetke, Zvezdin navijač, koji se sreću silom prilika za vreme derbija. To veče jedna torba puna para mora biti isporučena ili će svi oni biti u nevolji. Uloge tumače Andrija Milošević, Rade Ćosić, Srđan Todorović, Ivana DudićDragan Jovanović, Sergej Trifunović, Ljubomir Bandović i drugi. Nastavak prvog dela ostvarenja Ovca Šone ponovo prikazuje opasnost u kojoj se našla čuvena farma. Međutim, ovoga puta opasnost nije zemaljska, već dolazi iz svemira. Ali, za Šoneta ni takva pretnja ne bi trebalo da predstavlja problem. Režiju potpisuju Vil Bečer i Ričard Felan.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Vilinog Grada. Cena karte za 2D projekciju je 280 dinara, dok je cena karte za 3D projekciju 390 dinara.

Ključne reči: kultura , vilin grad , Niš , bioksop , terminator , Ovca Šone Farmagedon , film , repertoar ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.