Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Dr Sleep na ovonedeljnom repertoaru Cineplexx-a

Emilija Kostić 31.10.2019. Komentari

Na repertoaru Cineplexx-a u periodu od 30. oktobra do 6. novembra naći će se pet novih naslova: Terminator: Mračna strana, Gde si pošla, Bernadet?, Fiksizi – Majstorčići, Porodica Adams i Dr Sleep.

Foto: www.cinemablend.com

Terminator: Mračna sudbina je nastavak drugog dela filma iz 1991. godine. Prošle su više od dve decenije kako je Sara Konor sprečila sudnji dan, promenila budućnost i ponovo napisala sudbinu ljudske rase. Smrtonosni Terminator Rev-9 se vraća kroz vreme sa namerom da ubije Deni. Preživljavanje Deni omogućiće dve ratnice − Grejs i Sara. Međutim, potrebna im je podrška, a tada stupa na scenu T-800, čovek iz Sarine prošlosti, koji je njihova poslednja nada. Film je okupio staru glumačku ekipu − Arnolda Švarcenegera u ulozi Terminatora i Lindu Hamilton u ulozi Sare Konor. Osim glumaca, u nastavak ove filmske priče posle 30 godina vraća se i Džejms Kameron, ali ovog puta u ulozi scenariste. Režiju potpisuje Tim Miler.

Reditelj Ričard Linklater predstavlja adaptaciju istoimene knjige američke spisateljice Marije Smpl Gde si pošla, Bernadet?. Bernadet Foks nije na dobrom glasu. Njen suprug, IT genije, uvek ju je doživljavao kao urnebesnu, nadarenu, ali pomalo i nesređenu suprugu. Kolege su je smatrale talentovanim i ambicioznim arhitektom, a za svoju 15-godišnju ćerku Bernardet je uvek bila i najbolja prijateljica i mama. Ali Bernadet odjednom nestaje. Njena ćerka Bi mora da krene na putovanje do kraja sveta kako bi je pronašla. Uloge tumače Kejt Blanšet, Kristen Vig, Bili Krudup, Ema Nelson i drugi. 

Porodica Adams se vraća u bioskope kao animirana komedija o nesvakidašnjoj porodici. Glasove orginalnim likovima daju Kloi Grejs Morec, Šarliz Teron, Ejmi Garsija i drugi, a sinhronizaciju rade Srđan TimarovDušica NovakovićKatarina GojkovićĐurđina RadićTamara AleksićMarko VukomanovićMarko MarkovićDobrila IlićDragan Vujić VujkeJadranka SelecMilena MoravčevićDušan KaličaninMilan TubićAnja OreljNikola NemeševićMiroljub TurajlijaStefan Živanović Bojan Hlišć.

76c4d084ac6419ebb751b04bf4c2f068ba028bc5

Foto: www.cinemablend.com

Fiksizi – Majstorčići prati grupu čovečuljaka, takozvanih Majstorčića, koji žive u kućnim spravama i popravljaju kvarove. Ukupno ih ima devet: Papus, Masja i njihova deca Simka i Nolik, deka Dedus i njihovi drugari Frajer, Igrok, Šuplja i Verta. Žive u kući Toma Tomasa i njegovih roditelja, a društvo im pravi grupa paukova. Kada jedan od njih nabavi posebne narukvice koje ga pretvaraju u super moćnog nevaljalca, na scenu stupaju njegovi šareni mali prijatelji Tomas i laboratorijski profesor da spasu dan. 

Rađen na osnovu istoimenog romana Stivena Kinga, Dr Sleep je nastavak kultne priče Isijavanje. Dečak Deni Torens je sada četrdesetogodišnjak koji pati od istih demona alkoholizma i nasilja koji su opsedali i njegovog oca. Torens počinje da koristi svoj dar kako bi komunicirao s umirućima u lokalnom hospicijskom centru, a njegova priča doživljava zaokret nakon što upoznaje mladu devojku koja ima iste moći. Film je režirao Majk Flanagan sa Rebekom Ferguson, Juanom Mekgregorom i Džejkobom Tremblijem u glavnim ulogama.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok za filmove u 3D projekciji cena karte iznosi 470 dinara. Sve dodatne informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx.

kultura,bioskop cineplexx,terminator:mračna sudbina,gde si pošla, bernadet?,fiksizi majstorčići,porodica adams,dr sleep,repertoar,film,Niš,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.