Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Bitka za Midvej u Cineplexx-u

Jelena Todorović 6.11.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 7. do 13. novembra naći će se filmovi Porodica Adams, Dr Sleep i Bitka za Midvej.

Foto: www.comingsoon.it

Porodica Adams vraća se u bioskope u vidu animirane komedije. Ovo je priča o neobičnoj, bizarnoj i originalnoj porodici. Glavne uloge tumače Šarliz Teron, Oskar Ajzak, Kloi Grejs Morec i Fin Vulfhard. U sinhronizaciji su učestvovali: Srđan Timarov, Dušica Novaković, Katarina GojkovićĐurđina Radić, Tamara Aleksić, Marko Vukomanović, Marko Marković, Dobrila Ilić, Dragan Vujić Vujke, Jadranka Selec, Milena Moravčević, Dušan Kaličanin, Milan Tubić, Anja Orelj, Nikola Nemešević, Miroljub Turajlija, Stefan Živanović i Bojan Hlišć.

Na repertoaru se našao i nastavak kultnog filma Isijavanje reditelja Stenlija Kjubrika Dr Sleep . Dečak Deni Torens iz Isijavanja u ovom filmu je četrdesetogodišnjak koji pati od istih demona alkoholizma i nasilja koji su opsedali i njegovog oca. Torens počinje da koristi svoj dar kako bi komunicirao s umirućima, a njegova priča doživljava preokret nakon što upoznaje mladu devojku koja ima iste moći. Uloge tumače Rebeka Ferguson, Juan Mekgregor i Džejkob Trembli.

Bitka za Midvej je epski prikaz bitke iz 1942. godine, u kojoj je ostvarena odlučujuća pobeda SAD-a protiv Japana za vreme Drugog svetskog rata. Tokom četverodnevne borbe u vazduhu i na moru, brojčano nadjačana vojska SAD-a uspela je da uništi četiri japanska nosača aviona i izgubi samo jedan svoj, Jorktaun. Japanska mornarica do tada je bila nepobediva. Glumačku ekipu čine Luk Evans, Vudi Harelson, Patrik Vilson, Nik Džonas i drugi.

Cena karte za 2D projekcije je 350 dinara, dok je cena za 3D projekcije 470 dinara.

repertoar,bioskop cineplexx,porodica adams,dr sleep,bitk za midvej,film,kultura,Niš,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.