Film koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Aleksa Anđelić 2018.
Komentari

Selena je muzičko-biografska drama iz 1997. godine, koja govori o životu i smrti najveće latino zvezde Selene Kintanilje Perez. Glavnu ulogu u filmu tumači Dženifer Lopez, koju je ova uloga proslavila i inspirisala za početak sopstvene muzičke karijere.

www.fashiongenerouge.com

Radnja filma počinje Seleninim izvođenjem pesme I will survive sa njenog poslednjeg koncerta u Hjustonu. Dalja radnja prati Selenu od malih nogu kako započinje svoju karijeru u garaži zajedno sa bratom i sestrom, pa sve do velikih koncerata koje su imali širom Teksasa. Kada se bendu priključuje mladi muzičar Kris Perez, Selena se zaljubljuje u njega. Prijateljstvo između njih dvoje ubrzo prerasta u ljubav, koju Selenin otac nije odobravao. Ipak, Selenina porodica prihvata Krisa nakon njihovog tajnog venčanja.

Verujući u sebe i govoreći da je nemoguće zapravo uvek moguće, Selena i njena porodica ostavaruju svoj američki san. U trenutku kada je ostvarila gotovo sve svoje snove i bila na vrhuncu popularnosti, ubija je predsednica njenog fan kluba, Jolanda Saldivar. Sam kraj filma je veoma emotivan. Uz Selenine originalne snimke, javlja se i gomila fanova sa fotografijama i svećama u rukama.

Film će vas na momente nasmejati ili možda rasplakati, ali će svakako probuditi emocije u vama. U filmu se mogu čuti najveći Selenini hitovi: Baila esta cumbia, Bidi bidi bom bom, Como la flor, I could fall in love i Dreaming of you. Film Selena je za veoma kratko vreme postigao ogromnu popularnost.

Ključne reči: kultura , film , preporuka nedelje , selena , selena kintanilja , dženifer lopez ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.