Zavirite u nove avanture koje pripremio Cineplexx

Marija Đorđević 2017.
Komentari

Četiri nova filma naći će se na repertoaru bioskopa Cineplexx od 23. do 29. novembra, a to su Stig'o ćale, Ubistvo svetog jelena, Vau vau Zvezda i Predgrađe.

www.movieandtvcorner.com

Stig'o ćale 2 (Daddy´s Home 2) je, zapravo, svetski nastavak iz 2015. godine u kome otac (Mark Valberg) i očuh (Vil Farel) udružuju snage kako bi svojoj deci priredili nezaboravan Božić, ali će njihov odnos biti pred velikim izazovom. Psihološki horor reditelja Jorgosa Lantimosa. Ubistvo svetog jelena (The Killing of a Sacred Deer) donosi priču o pokušaju tinejdžera da briljantnog hirurga uvedu u svoju disfunkcionalnu porodicu. U glavnim ulogama su Kolin Farel i oskarovka Nikol Kidman. Film je premijerno prikazan na festivalu u Kanu i tada je dobio nagradu za najbolji scenario.

Animirani film Vau vau zvezda (Rock Dog), koji će biti prikazan sinhonizovano u 2D i 3D projekciji, govori o Bodiju, mastifu koji treba da bude sledeći seoski čuvar ovaca, ali on ne oseća strast prema toj ulozi koju je nasledio od oca. Međutim, sve se menja kada radio padne sa neba i on čuje muziku Angusa Sketerguda, te odlučuje da ceo svoj život posveti muzici. Još jedan od naslova je i Predgrađe (Suburbicon), čija je radnja smeštena u Suburbikonu, naime idiličnoj i mirnoj prigradskoj zajednici koja skriva uznemirujuću stvarnost, punu izdaja, prevare i nasilja. Ovo je priča o ljudima s manama koji čine loše stvari.

Cena karte za sve filmove radnim danima, za 2D projekciju je 320 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 440 dinara. Dodatne informacije o cenama i filmovima možete pronaći na sajtu bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: repertoar , bioskop cineplexx , filmovi ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.