Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Čovek koji je kupio Mesec” u Vilinom Gradu

Tamara Radovanović 21.11.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad u periodu od 21. do 27. novembra nalaze se dva nova filma − Zaleđeno kraljevstvo 2 i Čovek koji je kupio Mesec.

Foto: www.comingsoon.it

Komedija Čovek koji je kupio Mesec najgledanija je italijanska komedija u tamošnjim bioskopima u poslednjih pet godina, a reditelj Paolo Zuka napisao je i scenario za svoj film. Radnja je smeštena na njegovoj rodnoj Sardiniji i prati jednog lokalnog ribara koji je obećao ženi koju voli da će joj pokloniti Mesec. Poznato je da Sardinjani uvek održe svoje obećanje. Uloge tumače Lazar Ristovski, Frančesko Panofino, Stefano Fresi i drugi.

Šest godina nakon premijere prvog dela Zaleđenog kraljevstva čekaju nas nove avanture ElseAneOlafaKristofa i Svena, kao i nekih novih junaka. U drugom delu ove animirane komedije Elsa će se zajedno sa drugim junacima uputiti na opasno, ali i uzbudljivo putovanje. Dok se u prvom delu pribojavala da su njene moći previše jake za svet, u drugom će morati da veruje da su dovoljne. Režiju potpisuju Kris Bak i Dženifer Li.

Osim novih ostvarenja, na repertoaru su: Ekipa, Porodica Adams, Džoker, Realna priča, Grdana: Gospodarica zla, Jeti: Snežni čovekLe Man 66: Slavna 24 sata.

Cena karte za 2D projekciju je 280 dinara, dok je cena karte za 3D projekciju 390 dinara.

kultura,vilin grad,bioskop,repertoar,film,Niš,čovek koji je kupio mesec,zaleđeno kraljevstvo 2,filmovi,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.