Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Odbrojavanje” na repertoaru bioskopa Vilin Grad

Anđela Janjić 27.11.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad u periodu od 28. novembra do 4. decembra nalaze se filmovi Nož u leđa, Parazit i Odbrojavanje.

Foto: www.sickchirpse.com

Nož u leđa je kriminalistička komedija u kojoj uloge tumače Danijel Krejg, Kris EvansDžejmi Li Kertis i drugi, a reditelj je Rejan Džonson, poznat i kao scenarista filma Ratovi zvezda: Poslednji Džedaj. Radnja se vrti oko porodičnog okupljanja koje kreće po zlu nakon smrti Harlana Tombija, glave porodice. U ovaj porodični dom dolaze dva detektiva kako bi istražili ubistvo i razotkrili porodične tajne. Svaki član porodice postaje sumnjiv.

Film Parazit predstavlja priču o četvoročlanoj porodici Ki-tak koja je veoma složna iako živi u siromaštvu. Nezaposlenost sva četiri člana porodice dodatno im otežava situaciju, ali se pojavljuje tračak nade kada najstarijeg sina Ki-vua prijatelj preporuči za dobro plaćen posao u kući imućne porodice Park. Pristižući u porodicu IT stručnjaka na intervju, Ki-vu nailazi na prelepu mladu damu. Nakon njihovog prvog sastanka niz nesporazuma preprečiće se između ove dve porodice. Uloge tumače Kang-ho Song, Sun-kjun Li, Jeo-jeong Jo, Vo-sik Choi, Hie-jin Jang i So-dam Park.

Priča Odbrojavanje prati život mlade medicinske sestre Talitu Beteman. Ona iz zabave preuzima aplikaciju koja predviđa kako će tačno osoba umreti. Njoj je pokazala da joj je ostalo još tri dana života i Talitu od tada pokušava da se odupre tajanstvenoj figuri koja je progoni, ali i da spasi sopstveni život pre nego što joj ponestane vremena. Uloge tumače En Vinters, Elizabet Lejl, Peter Facineli i drugi.

Cena karte za 2D projekciju je 280 dinara, dok je cena karte za 3D projekciju 390 dinara.

film,bioskop vilin grad,Niš,parazit,odbrojavanje,nožuleđa,kultura,bioskop,repertoar,vilin grad,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.