Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Džumandži: Sledeći nivo“ premijerno u Cineplexx-u

Emilija Kostić 5.12.2019. Komentari

Na repertoaru Cineplexx-a u periodu od 5. do 11. decembra naći će se četiri nova naslova: Prošlog Božića, 4 ruže, Profesori/dileri, Playmobil i premijera filma Džumandži: Sledeći nivo. U toku ovog perioda bioskop će održati i dva događaja.

Foto: imdb.com

Film Prošlog Božića prati Kejt koja tumara po Londonu, praćena muzikom Džordža Majkla, donoseći neke loše odluke, što je posledica toga jer je zaposlena kao vilenjak u božićnoj prodavnici koja radi preko cele godine. Tom deluje previše dobro da bi bio stvaran, kada ušeta u njen život i počne da proniče u mnoge Kejtine barijere. Dok London počinje da se pretvara u najlepše doba u godini, njima ništa ne polazi za rukom. Režiju ovog filma potpisuje Pol Fejg, a u glavnim ulogama nalze se Emilia Klark, Henri Golding, Ema Tompson, Mišel Jeo i Peti Lupon4 ruže je krimi-drama sa elemetima komedije. Prikazuje urbani mozaik gradskih likova, koje u ispovesti jedne beogradske noći, povezuje neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu Četiri ruže, u centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, često i sa one strane zakona, naći će se jedan običan čovek. U bezuspešnom pokušaju da od svega pobegne, shvata da će uspeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru. Režiser Vasilije Nikitović okupio je glumačku ekipu koju čine Miloš Samolov, Boris Milivojević i Srđan Žika Todorović.

Prijatelji od školskih dana Pedro, Arturo i Elihijo iz filma Profesori/dileri su trojica visokokvalifikovanih profesora univerziteta koji su usled ekonomske krize ostali bez posla. Bez posla i bez novca, njih trojica dolaze na ideju kao odgovor na sve njihove probleme: projekat na kojem Pedro već godinama radi - multivitamin koji omogućava da se zabavljaš celu noć bez nuspojava. Uz pomoć Anabel, advokatice koja je zaposlena na benzinskoj pumpi, i Hote, studentkinje koja je više zainteresovana za zabavu nego knjige, ova tri profesora će se naći u svetu noćnih klubova i sumnjivih poslova, nadajući se da će pronaći tržište za svoje novo opijat-čudo. Ipak, čini se da, diplomirani ekonomista, hemičar i filolog, nisu uopšte kvalifikovani na ono što ih na tom putu čeka. U filmu glume David Verdager, Ernesto Sevilja i Karlos Santos u režiji Karlosa Terona.

MV5BMjYwMjE5ZmYtMTMwNC00MzdlLTkwNDUtYWNhNGZlNzEzYWFkXkEyXkFqcGdeQXVyMzIwMTIwODc. V1

Film 4 ruže, Foto: imdb.com

Film Playmobil prati Martu koja se krenuvši na putovanje kroz nove svetove udružuje sa neobičnim i hrabrim novim prijateljima – slatkorečivim vozačem koji prevozi hranu po imenu Del, oštrim i harizmatičnim agentom Reksom Dašerom, dobroćudnim nestašnim robotom, ekstravagantnom dobrom vilom i mnogim drugima. Kroz njihovu uzbudljivu avanturu, Marla i Čarli shvataju da bez obzira na to kako se život odvija, možete postići bilo šta kada verujete u sebe. Film je režirao Lino DiSalvoDžumandži: Sledeći nivo biće premijerno prikazan. Neko vreme je prošlo otkako su Spenser, Fridž, Betani i Marta zaigrali davno zaboravljenu igru Džumandži. Kada jedan od njih ponovo završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u spasilačku misiju. Ulazeći u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, naši heroji otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igra se promenila kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Igrači će morati hrabro da prođu kroz nepoznate i neistražene predele od sušnih pustinja do snežnih planina, kako bi izbegli najopasniju igru na svetu. FIlm je režirao Džejk Kasdan, dok glavne uloge igraju Dvejn DžonsonKevin Hart, Džek Blek, Karen Gilan i Deni DeVito

Posetioci će 11. decembra od 19 čaosva, kada će biti održan Džumandži dan, imati priliku da se oprobaju u Džumandži izazovu, a najbolji će biti nagrađeni poklonima.Takođe, u toku ovog perioda od 12 do 17 časova u okviru akcije Zaleđeni decembar najmlađi posetioci moći će da uživaju u readionicama inspirisanim filmom Zaleđeno kraljevstvo 2. Pored pripremljenih aktivnosti moći će da naprave svog Olafa od snega i ponesu kući kao poklon.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok za filmove u 3D projekciji cena karte iznosi 470 dinara. Sve dodatne informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx.

kultura,bioskop,cinelexx,Prošlog Božića,4 ruže,playmobil,profesori/dileri,džumandži: sledeći nivo,džumandži dan,zaleđeni decembar,filmovi,premijera,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.