Otvoren konkurs za književnost „Maleni cvet”

Jelena Todorović 2019.
Komentari

Niški kulturni centar raspisao je konkurs za književnost za decu i mlade pod nazivom Maleni cvet. Autori mogu poslati svoje radove do 31. decembra.

Foto: www.unsplash.com

U konkurenciju za nagradu ulaze sva prva izdanja knjiga proze ili poezije za decu i mlade, objavljenih na srpskom jeziku tokom 2019. godine. U obzir se neće uzimati ponovljena izdanja, izdanja objavljena ranijih godina, izbori, antologije i slično. Svi zainteresovani izdavači i autori bi trebalo da pošalju četiri primerka objavljenih knjiga koje ispunjavaju navedene uslove.

Ime dobitnika nagrade biće saopšteno početkom aprila 2020. godine, a svečano uručenje će se održati aprila 2020. godine na Svetski dan knjige. Nagradu dodeljuje Grad Niš i ona se sastoji od povelje i novčanog iznosa. Knjige se šalju na adresu: NKC, Stanoja Bunuševca bb, Niš 18000.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem imejl adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Ključne reči: konkurs , niški kulturni centar , maleni cvet , književnost , Niš , knjige , izdanje , nagrada , proza i poezija za mlade ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.