Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

U susret praznicima novi naslovi u bioskopu Cineplexx

Aleksandra Ničić 29.11.2017. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 30. novembra do 6. decembra naći će se premijere filmova Zaleđeno kraljevstvo, Praznik sa Olafom i Čudo, dok će film Meda Pedington 2 biti prikazan pretpremijerno. Filmovi Praznik sa Olafom i Zaleđeno kraljevstvo prikazaće se u 3D projekciji. 

www.bustle.com

U novoj avanturi Zaleđeno kraljevstvo – Praznik s Olafom Olaf se udružuje sa Svenom sa ciljem da pronađe najlepši praznični običaj i spasi prvi Božić. U sinhronizaciji filma učestvovali su glumci: Stefan Bundalo, Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić, Ivan Bosiljčić i Marko Gvero. Numerama su ukrasili priču: Aleksandar Sedlar, Lejla Hot, Jelena Gavrilović i Ivan Bosiljčić. Film Čudo je inspirisan bestselerom Njujork tajmsa koji govori o Avgustu Pulmanu, dečaku s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima rane na licu. Pored toga, lik kultne engleske serije slikovnica medvedić Pedington vraća se na velika platna s novim avanturama.

Cena karte radnim danima za 2D projekciju je 320 dinara, dok je za 3D projekciju 440 dinara. Sve informacije o repertoaru i cenama možete pronaći na sajtu bioskopa Cineplexx.

cineplexx nis,bioskop,repertoar,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.