Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Završnica sage o Skajvokerima u bioskopu Vilin grad

Jelena Todorović 18.12.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin grad u periodu od 19. do 25. decemba naći će se filmovi Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera, Patrolne šape, Neobični i Ailovo putovanje.

Foto: www.fandango.com

U završnici treće trilogije Ratova zvezda preživeli pripadnici Otpora još jednom će se suočiti sa Prvim redom. Ovaj film je zaključak sage o Skajvokerima, u kome će se roditi nove legende i u kome konačna bitka za slobodu tek predstoji. Film Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera  nastao je u saradnji reditelja Džej Džej Abramsa i produkcijske kuće Lukasfilm. Uloge u filmu tumače: Dejzi Ridli, Džon Bojega, Mark Hamil, Keri Fišer i Adam Drajver.

Patrolne šape su šest herojskih štenaca koje predvodi dečak Rajder. Svaka kuca ima svoj talenat i moć. Oni zajedno pokazuju da nijedan posao nije pretežak, nijedno štene nije premalo, edukujući sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim veštinama i rešavanju problema. Režiser filma je Keith Chapman.

 

HorsNormes FP2

Foto: www.kinepolis.lu

Film Neobični prati život Bruna i Malika koji dvadeset godian žive u odvojenom svetu, uz autističnu decu i tinejdžere. Njihova udruženja obučavaju mlade ljude iz opasnih četvrti da se brinu o onima koji su okarakterisani kao izuzetno kompleksni. Posebno partnerstvo za posebne ličnosti. Režiju ovog filma potpisuju Olivije Nakaš i Erik Toledano. Dok su se u glavnim ulogama našli Vensan Kasel, Reda Kateb i Elen Vinsent.

Priča filma Ailovo putovanje smeštena je u srce lepih pejzaža Laponije. Film govori o borbi za opstanak malog divljeg jelena, krhkog i ranjovog, koji mora da odgovori na sve izazove koje pred njega stavlja prva godina njegovog života.

Cena karte za 2D projekcije je 290 dinara, dok je cena za 3D projekcije 430 dinara.

repertoar,bioskop,bioskop vilin grad,Ratovi zvezda,Patrolne šape,Neobični,Ailovo putovanje,film,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.