Priča o patrolnim kucama u Cineplexx-u

Sonja Stefanović 2019.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 19. do 25. decembra biće prikazana dva nova filma, Star Wars: Uspon Skajvokera i Patrolne šape.

Foto: toybook.com

Lucasfilm i reditelj Džej Džej Abrams su ponovo sarađivali zajedno kako bi publici prikazali putovanje kroz galaksiju u filmu Star Wars: Uspon Skajvokera. Ovaj film je zaključak velike sage o Skajvokerima, u kome će se roditi nove legende i u kome konačna bitka za slobodu tek sledi. Uloge u filmu tumače: Dejzi Ridli, Džon Bojega, Mark Hamil, Keri Fišer i Adam DrajverPatrolne šape je priča o šest štenaca koje predvodi dečak Rajder. Svaka kuca ima svoj talenat i moć. Oni zajedno pokazuju da nijedan posao nije pretežak, nijedno štene nije premalo i edukuju sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim veštinama i rešavanju problema. Imaju sav alat, specijalne spravice i dovitljivost koja im je neophodna da daju svoj doprinos društvu. Režiser filma je Keith Chapman.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok za filmove u 3D projekciji cena karte iznosi 470 dinara.

Ključne reči: kultura , repertoar , bioskop cineplexx , film , cineplexx nis , Patrolne šape , star wars ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.