Italijanski film „Izdajnik” u Vilinom Gradu

Sonja Stefanović 2019.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad za period od 26. decembra do 1. januara naći će se tri nova naslova − One su bombe, Izdajnik i Prerušeni špijuni.

Foto: www.culledculture.com

Italijanski reditelj Marko Beloki, autor filmova Kina je blizu i U ime oca, u biografskom filmu Izdajnik prikazuje život Tomaza Buskete, prvog mafijaškog doušnika na Siciliji osamdesetih godina, takozvanog gazde dva sveta. Glavne uloge tumače Pjerfrančesko Favino, Luiđi Lokasio i Fausto Ruso Alesi.

Prerušeni špijuni govori o špijunu Lensu Sterlingu (Vil Smit) i naučniku Volteru Beketu (Tom Holand), koji predstavljaju dve suprotnosti. Lens je prefinjen, ljubazan i uglađen, dok Volter nedostatak socijalnih veština nadoknađuje stvarajući gedžete koje Lens koristi u njegovim epskim misijama. Njih dvojica iznenada dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog na potpuno novi način.

Is Spies in Disguise My New Favorite Movie A Review 1200x675

Foto: www.themarysue.com

Film One su bombe donosi priču o tome kako su novinarke televizijske kuće Fox News odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće Rodžera Ailesa, koji je godinama seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. Podnele su optužbe za seksualno uznemiravanje, a u zamenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca. U glavnim ulogama su Margo Robi, Nikol Kidman, Šarliz Teron i Džon Litgou, a režiju potpisuje Džej Rouč.

 Cena karte za 2D projekcije je 290 dinara, dok je cena za 3D projekcije 430 dinara.

Ključne reči: kultura , film , repertoar , one su bombe , izdajnik , prerušeni špijuni , bioskop vilin grad , bioskop , vilin grad , Niš ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.