Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Italijanski film „Izdajnik” u Vilinom Gradu

Sonja Stefanović 26.12.2019. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad za period od 26. decembra do 1. januara naći će se tri nova naslova − One su bombe, Izdajnik i Prerušeni špijuni.

Foto: www.culledculture.com

Italijanski reditelj Marko Beloki, autor filmova Kina je blizu i U ime oca, u biografskom filmu Izdajnik prikazuje život Tomaza Buskete, prvog mafijaškog doušnika na Siciliji osamdesetih godina, takozvanog gazde dva sveta. Glavne uloge tumače Pjerfrančesko Favino, Luiđi Lokasio i Fausto Ruso Alesi.

Prerušeni špijuni govori o špijunu Lensu Sterlingu (Vil Smit) i naučniku Volteru Beketu (Tom Holand), koji predstavljaju dve suprotnosti. Lens je prefinjen, ljubazan i uglađen, dok Volter nedostatak socijalnih veština nadoknađuje stvarajući gedžete koje Lens koristi u njegovim epskim misijama. Njih dvojica iznenada dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog na potpuno novi način.

Is Spies in Disguise My New Favorite Movie A Review 1200x675

Foto: www.themarysue.com

Film One su bombe donosi priču o tome kako su novinarke televizijske kuće Fox News odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće Rodžera Ailesa, koji je godinama seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. Podnele su optužbe za seksualno uznemiravanje, a u zamenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca. U glavnim ulogama su Margo Robi, Nikol Kidman, Šarliz Teron i Džon Litgou, a režiju potpisuje Džej Rouč.

 Cena karte za 2D projekcije je 290 dinara, dok je cena za 3D projekcije 430 dinara.

kultura,film,repertoar,one su bombe,izdajnik,prerušeni špijuni,bioskop vilin grad,bioskop,vilin grad,Niš,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.