Priča o Kler Darling u Vilinom Gradu

Sonja Stefanović 2020.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad u periodu od 16. do 22. januara naći će se tri nova filma − Loši momci zauvek, Kler Darling i Misija Arktik.

Foto: www.justwatch.com

Francuski film Kler Darling režirao je Žuli Bertuseli. Prvog dana leta Kler Darling se budi ubeđena da joj je to poslednji dan u životu. Ona odlučuje da proda sve iz kuće, od Tifani lampi do raznih drugih stvari koje poseduje. Svi ti predmeti kupljeni su s ljubavlju i poseduju odjek tragičnog i blistavog života. Ovo ludo Klerino ponašanje dovodi do toga da njena ćerka Meri posle 20 godina dolazi da je vidi. Glavne uloge tumače Katrin Denev, Kjara Mastrojani Alis Taglioni.

Film Loši momci zauvek govori o Majku Loriju i Markusu Barnetu koji su ponovo zajedno, u još jednoj ludoj vožnji. U ovoj priči oni su stariji, ali i energični. Markus najavljuje svom partneru odlazak u penziju, jer smatra da je vreme za to, dok ga Majk nagovara da se upuste u još jednu misiju. Glavne uloge tumače Vil Smit i Martin Lorens, a režiju potpisuju Adil El Arbi i Bilal Falah

badboys4life 500x334

Foto: www.freshhiphoprnb.com

U sinhronizovanoj avanturi Erona Vudlija pod nazivom Misija Arktik arktička lisica Svifti radi u poštanskoj službi, ali sanja o tome da jednog dana postane Top Dog, arktički haski kurir. Da bi dokazao da je vredan uloge, tajno zapoveda isporuku paketa na tajanstvenu lokaciju. Na putu ka toj lokaciji on naleti na nepoznatu tvrđavu u kojoj se suočava sa zlobnim genijem Otom, koji ima mehaničke noge i komanduje lojalnoj vojsci neobično uljudnih sledbenika.

Cena karte za 2D projekcije je 290 dinara, dok je cena za 3D projekcije 430 dinara.

Ključne reči: kultura , film , repertoar , bioskop , misija arktik , kler darling , loši momci zauvek , vilin grad ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.