Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Zviždači” u Vilinom Gradu

Sonja Stefanović 6.2.2020. Komentari

Na repertoaru Vilinog Grada u periodu od 6. do 12. februara naći će se tri nova naslova − Ptice grabljivice, Zvizdači i Frka.

Foto: www.imdb.com

Film Zviždači prati Kristija, korumpiranog policijskog inspektora iz Bukurešta, koji igra za obe strane. Kada ga lepa Gilda uvuče u rizičnu pljačku, oboje će morati da krenu putevima prevare i izdaje. Da bi preživeli, moraju da nauče tajni jezik zviždača na španskom ostrvu Gomera. Uloge tumače Vlad Ivanov, Katrinel Marlon, Rodica Lazar, Sabin Tambrea i drugi. Režiju potpisuje Korneliu Porumboiu.

Harli Kvin se vraća u bioskope filmom Ptice grabljivice. Ona kreće u potragu za sopstvenim identitetom, dok usput pokušava da sazna ko sve želi njenu smrt. Ispostavlja se da Harli nije jedina žena u Gotam sitiju koja je željna emancipacije. Zajedno sa još nekoliko ženskih superheroja, ona će se upustiti u misiju zaštite devojke po imenu Kasandra Kejn, u čije ruke je igrom slučaja došao dijamant koji je vlasništvo kriminalca Romana Sionisa. Osim Margo Robi, uloge u ovom filmu tumače Džurni Smolet Bel, Meri Elizabet Vinsted, Rouzi Per, kao i Juan Mekgregor, a režiju potpisuje Keti Jan.

b53c5c88329736e1e49e10ae48275efcf031465f

Foto: www.cinemablend.com

Frka je akciona priča o psu koji mora da nauči kako da preživi na ulici. Otkako je bio štene, Frka živi lagodnim životom. Živeo je u velikoj vili, jeo sočne odreske i spavao na finoj posteljini. Međutim, ostao je bez vlasnika i našao se sam na ulici. U sinhronizaciji su učestvovali Boris MilivojevićIvana PopovićPredrag DamnjanovićStevan Pjale i drugi.

Cena karte za 2D projekcije je 290 dinara, dok je cena za 3D projekcije 430 dinara.

kultura,film,bioskop vilin grad,repertoar,zviždači,ptice grabljivice,frka,filmovi,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.